Șerban Huidu, sumă colosală pentru a pleca de la Prima TV! Ce televiziune i-a pus în față un contract de nerefuzat

Publicat: 03 feb. 2024, 11:20 Autor: Soare Raisa Vedete

Șerban Huidu a primit o sumă colosală pentru a pleca de la Prima TV! Ce televiziune i-a pus în față un contract de nerefuzat și cum de a decis să rămână cu emisiunea Cronica Cârcotașilor tot la postul TV, care l-a consacrat. 

Șerban Huidu, 47 de ani, a dezvăluit, în podcastul Fain&Simplu realizat de Mihai Morar, că a fost la un pas să plece de la Prima și semneze cu Antena 1 pentru o sumă fabuloasă: 4 milioane de euro pentru 3 sezoane.

Șerban Huidu, sumă colosală pentru a pleca de la Prima TV!

Întrebat de Mihai Morar dacă ai fost cel mai bine plătit om de media din România, Șerban Huidu a răspuns: „Uitându-mă în spate, s-ar putea să fi fost. A venit o ofertă de la Antenă. Pe 3 sezoane, 4 milioane de euro. Și era și o primă de instalare“.

@fainsisimplu EPISOD NOU! Azi ai ocazia să călătorești în trecut. În vremea de aur a presei românești, în perioada când o emisiune precum #cronicacarcotasilor năștea cutremure în cele mai înalte cercuri ale politicii. Șerban Huidu este unul dintre realizatorii de programe care au dat tonul unei industrii. Tot el este omul care a ținut capul de afiș în două accidente teribile, care i-au marcat viața în mai puțin de un an. Astăzi, mai matur, dar deloc mai puțin acid, își spune povestea lui Mihai Morar. Care sunt cele mai picante momente din #România anilor 2000. Care este cel mai mare regret. Cum și-a revenit dintr-o coma unde avea mai puțin de 10% șanse să își mai revină. Urmează podcastul care îți dezvăluie ce a facut Șerban Huidu după accidentul auto în care a fost implicat și care a curmat viața a 3 oameni. Urmează #fainsisimplu cu #MihaiMorar și #serbanhuidu #pentrutine #comunitateafainsisimplu ACUM PE #youtube #fainsisimplupodcast #applepodcasts #googlepodcasts #spotifypodcast#storytimevideos #povestideviata #istorieromaneasca #radio #inspiratie #motivatie #episodnou #podcastromania #podcastromania2024 #impacare ♬ sunet original – Fain & Simplu

Șerban Huidu explică de ce a refuzat oferta

Mă duc la colegul Mihai Găinușă și îi zic uite așa și așa și așa. „Ce mă, ăia care au scris urât de tata? Nu vreau!”. Nu mi-a părut rău, la Prima au venit nemții, după aia.

„Am câștigat destui bani de-a lungul timpului și acum probabil că trebuie să dau și înapoi din ce am câștigat”, a mai spus Huidu. Întrebat dacă mai câștigă din Cronica Cârcotașilor aceeași bani ca acum 15 ani, realizatorul a afirmat: „clar nu”.

„Nu! De foarte mult timp. Niște patroni români nu mi-au plătit facturi de un milion de euro. Adică cam 5 milioane de lei. S-au șters, s-au tăiat. I-a tăiat judecătorul. Când i-a băgat în faliment, i-a tăiat. E vorba e Cristian Burci”, a explicat Șerban Huidu.

Sursa Foto: arhiva ciao.ro

Publicat: 03 feb. 2024, 11:20 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×