Cum arată acum și ce lucrează Mihai Găinușă. Fostul ”cârcotaș” și-a petrecut fiecare zi lângă o blondă superbă

Publicat: 09 feb. 2024, 12:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Cândva unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune, Mihai Găinușă a dispărut din atenția publică după ce a renunțat la emisiunea care l-a consacrat. Cum arată acum și ce lucrează fostul ”cârcotaș” se numără probabil printre curiozitățile multora. 

Mihai Găinușă a ieșit subit din peisajul mediatic, după o carieră în televiziune pe care a început-o în 1997. Făcea o echipă perfectă alături de Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor, și nimeni nu se gândea că relația lor ar fi găunoasă.

Mesaj către Huidu: ”Ai distrus ceea ce am construit împreună”

Cei doi au avut o ceartă răsunătoare, în urmă cu mai mulți ani, și au luat-o pe drumuri separate. Motivul supărării dintre cei doi rămâne în continuare un mister. Deși se specula că neînțelegerea dintre ei a pornit din cauza banilor, Găinușă a afirmat la acea vreme faptul că singurul motiv din cauza căruia s-a produs ruptura a fost faptul că meritele sale nu au fost recunoscute.

Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect”, spunea Mihai Găinușă.

Cum arată acum și ce lucrează Mihai Găinușă

În 2021, fostul ”cârctotaș” realiza ”Matinal efervescent”, la National FM. Nu singur, ci cu ajutorul unei colege superbe, o blondă talentată, pe nume Oana.

Pe lângă asta, spunea la acea vreme că și-a schimbat complet stilul de viață și participă inclusiv la competiții sportive.

Nu poate spune însă că are mare noroc la bani. Moderatorul a ajuns să-și lichideze firma de producție ”Trosc Pleos Production” în anul 2016, atunci când cifra de afaceri înregistrată era de 13.400 de lei cu o pierdere de 195.000 de lei. Anterior scandalului pe care l-a avut cu Huidu, compania acestuia genera venituri de peste un milion de lei anual.

Mihai Găinușă a renunțat și la emisiunea-pamflet de la Canal 33: ”În televiziune revin dacă am o propunere serioasă”

Mihai Găinușă, care a făcut istorie în televiziune, cu emisiunea ”Cronica Cârcotașilor” (Prima TV), alături de Șerban Huidu, a renunțat și la emisiunea-pamflet, ”Râsu-i plânsu-i”, realizată, anul trecut, la Canal 33, semn că audiențele nu au fost pe măsura așteptărilor și că a scăzut brusc interesul pentru acest gen de producții tv.

Întrebat de Playtech Știri dacă are oferte să se întoarcă pe micul ecran, în această perioadă, el a răspuns, total dezamăgit: ”Revin dacă am o propunere serioasă. Oricum, totul pare un pamflet acum în televiziune, de la știri la emisiunile cu pretenții”.

Mihai Găinușă a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, din Bucureşti, la 52 de ani:

”La orice vârstă este bine să înveți câte ceva, să îți ții creierul în priză, să fii acolo în rând cu timpurile, cu vremurile, și cu ocazia asta mai cunosc și oameni.

Am luat toate sesiunile de până acum, nu am picat niciun examen. Urmează să-mi dau disertația. Scriu filme de scurtmetraj și de lungmetraj”, spunea el, la ”Vorbește lumea!” (PRO TV).

Sursa foto: arhiva ciao.ro

Publicat: 09 feb. 2024, 12:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×