EXCLUSIV | Gabriela Marin, despre rețeta succesului + ce planuri are pentru Paște și vară

Publicat: 18 apr. 2024, 14:48 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Gabriela Marin de la Prima TV, Cronica Cârcotașilor, a vorbit pentru Ciao.ro despre rețeta succesului. Iată și ce planuri are pentru Paște și vară.

Gabriela, ești în al doilea sezon la pupitrul Cronicii Cârcotașilor de la Prima TV și în al 14-lea an de când faci parte din echipa emisiunii. Cum a fost primul sezon la pupitru și la ce să se aștepte telespectatorii în acest nou sezon ?

Am fost și sunt foarte entuziasmată să fiu alături de Dezbra’ și Șerban la pupitrul Cronicii în calitate de prezentator. Ne simțim foarte bine împreună și cunoscându-ne de atâta timp este lesne de înțeles ca avem o chimie aparte. În acest nou sezon trebuie să vă așteptați la materiale și chifteluțe din televiziuni din ce în ce mai comice. Primele ediții au fost “bestiale”, în cel mai comic sens cu putință.

Gabriela Marin, despre rețeta succesului

Care este cea mai haioasă întâmplare din primul tău sezon la pupitru alături de Șerban și Dezbră’ ?

Nu pot să numesc o întâmplare anume, însă e clar că fiecare filmare e presărată cu glumițe și poante din partea echipei (cei din fața, dar și din spatele camerelor) astfel încât atmosfera e foarte degajată, ceea ce se și vede la televizor, cred.

Spuneai că ai o rețetă specială pentru succes. Care este ?

Bun. Se ia puțin talent, se toarnă o grămadă de muncă făcută cu plăcere oricând, se ține la foc continuu (vreo 14/15 ani) iar spre final se presară condimentul meu preferat: un pic de noroc. Bon appetit!

Ai o diplomă acreditată de profesor de yoga. De ce yoga, cui predai și spune-ne dacă te-ai gândit ca, la un moment dat, să renunți la ce faci acum pentru a te dedica acestei profesii ?

Am început să practic “Hot Yoga” prin 2018, strict pentru antrenamentul fizic, însă nu eram sigură dacă executăm corect toate posturile și atunci mi-a încolțit în cap ideea de a aprofunda un pic. În 2020, în pandemie, atunci când am fost închiși în case a fost ocazia perfectă pentru a citi mai mult și a mă apropia de toată filosofia yoga. Am continuat și practica fizică și tot atunci m-am hotărât să fac și cursul de instructor. E un lucru pe care nu-l regret pentru ca m-a influențat în stilul meu de viață din toate punctele de vedere. Însă nu mă văd renunțând la profesia mea pentru a mă apuca să predau yoga. Prefer doar să practic în timpul liber.

Gabriela Marin, despre rețeta succesului

Cum arată o zi din viața ta?

Dimineața mea începe cu cafeaua preparată de soț pe care o savurez timp de vreo oră, timp în care planific ce urmează să fac pe parcursul zilei. Urmează sport (yoga sau aerobic/fitness/tae bo) meditez vreo 10-15 minute, apoi înregistrez pentru platforma de audiobook-uri Voxa, plec spre filmare (atunci când am zi de filmare).  Seara, dacă nu am vreun serial pe care îl urmăresc pe Netflix, închei ziua cu câteva pagini dintr-o carte bună.

Ce planuri ai pentru Sărbătorile Pascale ?

Vom pleca în Sicilia în perioada aceea. Soțul meu, Radu face kitesurfing și în această perioadă e vânt prielnic pentru kite în acea zonă. Eu voi profita să vizitez Taormina și locurile unde s-au filmat secvențele celebre din “Nașul”, capodopera cinematografică a lui Francis Ford Copolla.

Dar pentru vară, ai ceva deja planificat sau book-uit ?

În vară sper să ajung în Tanzania ca să urc, în sfârșit, pe Kilimanjaro, alături de soțul meu, care e alpinist. E un plan pe care îl avem. Vom vedea!

Foto: PR PRIMA TV

Publicat: 18 apr. 2024, 14:48 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×