Șerban Huidu, ”lovit” crunt de zeul beției! Cine l-a ajutat să ajungă acasă după o petrecere

Publicat: 17 iul. 2022, 10:07 Autor: Maria Apostol Vedete

Se pare că după ce s-a retras de pe TV, Șerban Huidu nu mai dă doi bani pe ce crede lumea despre el. Dovadă o fac și imaginile recente surprinse de paparazzi la mare, în care fostul om de televiziune abia se mai ține pe picioare după o băută.  

Şerban Huidu a câştigat bani mulți din televiziune şi a făcut investiţii serioase, în special în imobiliare. În prezent, își permite orice „aroganță”. Cum nici justiția nu l-a trimis unde e întuneric și rece, este motiv clar de sărbătoare.

Cu fiecare ocazie, omul de televiziune caută să fie în centrul atenției. În sens pozitiv sau negativ pare că nu-l interesează. Reclamă să fie! Și apariții în media! Recent, „cârcotașul” s-a prezentat pe Plaja Modern, unde a încins o super distracție în compania a doi altor doi indivizi. S-a „postat” la bar, foarte aproape de unul dintre cei doi și unde s-a pus pe „pileală”, potrivit imaginilor realizate de paparazzi.

Șerban Huidu a arătat, încă o dată dacă mai era nevoie, că este un petrecăreț cu „arici” la buzunar. S-a „plantat”

După așa-zisa partidă „cruntă” cu Bachus, acesta s-a retras spre cameră, alături de domnul a cărui băutură a cosumat-o și de a cărui sprijin fizic a profitat toată noaptea. Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Șerban Huidu: ”Am demonstrat tot ce era de demonstrat”

În vara anului trecut, Șerban Huidu a anunțat că se va retrage de pe micul ecran, dar va rămâne în spatele lui.

Am decis să fac un pas un spate. Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran.

Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotaşilor este mai mult decât copilul meu de suflet.

Mă întorc acolo de unde am început, la creaţie. La debut am vrut sa scriu doar textele. Dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac si pe prezentatorul”, a explicat Huidu.

Publicat: 17 iul. 2022, 10:07 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă