Bunica Luizei Melencu rupe tacerea! Politia nu a ajutat familia fetei: ‘Daca nu se intampla cu Alexandra, nu aflam nimic’

Publicat: 03 Aug. 2019, 12:07 News 3

Luiza Melencu avea 18 ani in momentul in care a disparut de acasa. Familia a raportat incidentul la politie, dar nu a fost crezuta.

Bunica Luizei Melencu rupe tacerea! Elena Iordache sustine ca autoritatile nu au dat crezare familiei in momentul in care au raportat-o disparuta. Aceasta sustine ca politistii nu au facut niciun progres in ancheta. Ba mai mult, bunicul fetei a fost supus la un test cu detectorul de minciuni de catre cei care trebuiau, de fapt, sa ii caute nepoata.

Elena Iordache, bunica Luizei Melencu, sustine ca autoritatile nu au facut progrese in cazul disparitiei nepoatei sale. Aceasta sustine ca familia si-a angajat un avocat pentru a afla de la politie lucruri pe care le-au aflat, acum, din presa.

Bunica Luizei Melencu rupe tacerea

„Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic. În fiecare zi se ducea mama ei la domnul Vasilescu (procurorul Liviu Vasilescu, n.r.). «Nu-i doamnă nicio pistă, toată ziua veniţi peste mine. Vă sun eu». Şi iată că la Luiza în dosar e aceeaşi maşină şi nu au venit nici în ziua de azi să ne spună şi nouă. În schimb l-au dus pe bunicul ei, au dus-o pe mama ei la detectorul de minciuni”, a spus bunica tinerei citată de Realitatea.

Martorul care schimba tot in cazul crimelor din Caracal! „La 10:30 a bagat-o pe Alexandra in casa! A trecut pe langa mine si nu m-a salutat!”

Bunica Luizei spera ca nepoata ei sa fie in viata

”Eu cred că Luiza este în viaţă. Sufletul meu îmi spune că este în viaţă. O aştept acasă pe Luiza. Să vină acasă că ne e dor de ea”, a spus bunica Luizei.

Interlopul Radoi a spus ADEVARUL despre politia Olt: ‘Niste incepatori! Asa proasta….’ Discutia lui cu politistul Alexe e HALUCINANTA!!!

Pe data de 15 aprilie, Luiza Melencu se ducea la Caracal. A luat o masina de ocazie, cum transportul public in zona este aproape inexistent. Disparitia fetei a fost semnalata de bunicul ei. Dosarul a fost tratat ca un caz de trafic de persoane. Luiza a fost crescuta de bunici, parintii ei fiind la munca, in strainatate.

Azi, sambata, 3 august, politia a reluat cercetarile in ‘casa ororilor’ din Caracal. Acestia au descoperit urmele unei a treia victime. Afla detalii socante aici!

Publicat: 03 Aug. 2019, 12:07 News 3
Pe aceeași temă