Brian Travers din trupa UB40 are tumori pe creier. Artistul e devastat de diagnosticul primit

Publicat: 26 Mar. 2019, 13:42 Vedete

Brian Travers, saxofonistul formației britanice de reggae UB 40, a fost diagnosticat cu tumori pe creier și se va retrage din turneul tupei, informeaza BBC.

Brian Travers din trupa UB40 are tumori pe creier. Informația a fost confirmată pe contul grupului de pe rețeaua de micro-blogging Twitter. Muzicianul în vârstă de 60 de ani a fost diagnosticat cu două tumori pe creier, după ce a suferit un accident vascular cerebral în locuința sa, pe 19 martie.

Travers va fi supus unei intervenții chirurgicale vineri, chiar în ziua în care este programat debutul turneului aniversar al UB 40, care include doar concerte în Marea Britanie. Saxofonistul care a fost depistat cu tumori pe creier spune că se va afla alături de colegi „cu spiritul” și că singurul lucru pe care și-l mai dorește în viață este să se întoarcă la muzică.

Brian Travers din trupa UB40 are tumori pe creier

Grupul UB40, al cărui nume provine de la titlul unui formular (Unemployment Benefit form 40) al Departamentului pentru Sănătate şi Securitate Socială din Marea Britanie, a fost înfiinţat în 1978, în oraşul Birmingham.

De-a lungul anilor, trupa britanică a lansat numeroase albume de studio şi compilaţii, a avut peste 40 de single-uri care au intrat în Top 40 UK şi a vândut peste 70 de milioane de discuri pe plan mondial.

Printre piesele devenite clasice ale trupei UB40 se numără „One in Ten”, „Red Red Wine”, „Don’t Break My Heart” şi „Can’t Help Falling in Love”.

Publicat: 26 Mar. 2019, 13:42 Vedete
Pe aceeași temă