DJ Pagal a iesit din coma. Care e starea de sanatate a cantaretului dupa accident. A ramas fara dinti

Publicat: 25 mart. 2019, 20:57 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Este unul din cei mai cunoscuti DJ din Romania si fostul iubit al Cosminei Pasarin. A suferit un grav accident in Ibiza si a stat in coma.

DJ Pagal a iesit din coma dupa o saptamana. Artistul a suferit, in tot acest timp, 5 interventii chirurgicale. Arata deplorabil si si-a pierdut cativa dinti din fata. Dar starea de sanatate a lui DJ Pagal pare sa se intremeze pe zi ce trece.

La inceputul lui martie 2019, DJ Pagal a suferit un accident de motor. Se afla pe soselele din Ibiza, loc unde mixeaza an de an in cele mai tari cluburi. Dupa ce a stat o saptamana in coma, DJ Pagal s-a trezit. Artistul a publicat un mesaj pentru fanii sai ingrijorati.

DJ Pagal a iesit din coma

  • “După o săptămână de comă și alte trei în care nu m-am ridicat din pat, cinci operații și încă două care vor urma, dar și multe recuperări, m-am întors din nou! Este o zi minunată, spre o nouă viață, poate ultima… pe care o voi aprecia la mxim!! Motivul pentru care am postat această imagine nu este pentru atenție sau like-uri, ci ca să spun că Sorana, fosta mea soție, Maia, fata mea, și mama, în câteva ore erau la patul meu. Doamne, te iubesc și îți mulțumesc că exiști. Deasemenea am vrut să vă mulțumesc vouă, prietenii mei și tuturor oamenilor care s-au gândit la mine și vă promit că o să fiu cea mai bună versiune a mea! Adevărul este că nu aș fi putut trece peste această experiență fără niciunul dintre voi“, este mesajul pe care l-a scris Pagal pe pagina sa de Facebook.

Cum s-a accidentat DJ Pagal

Cum am mentionat mai sus, DJ Pagal a suferit un grav accident de masina la inceputul lunii martie 2019. Andrei Motoc, pe numele sau real, a cazut intr-o curba. A suferit o accidentare grava. DJ Pagal si-a lovit capul, si-a rupt traheea si s-a lovit grav la ficat. A suferit si cateva fracturi.

Medicii erau rezervati in privinta starii de sanatate a lui DJ Pagal. Dar cel mai cunoscut DJ roman si-a revenit si va avea o perioada lunga de recuperare.

Cine e DJ Pagal

Este unul din cei mai cunoscuti DJ din Romania. Este considerat regele after hours-urilor din tara, dar si din strainatate. Este celebru de foarte multi ani. El a stat la baza nașterii culturii clubbing de la noi, alături de alți artiști români precum Rhadoo, Rosario Internullo, Pedro, Vasile, Vladone, Optick și alții. De altfel, expresia „bine Pagal” s-a strecurat discret în folclorul nescris al clubbingului autohton.

Publicat: 25 mart. 2019, 20:57 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă