Brad Pitt vorbește pentru prima oară despre cum a trecut peste despărțirea de Angelina Jolie. Au fost 18 luni de iad

Publicat: 05 sept. 2019, 13:26 Autor: Loredana Vedete

Când Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit, în 2016, n-a fost ziar care să nu scrie despre asta. A fost cel mai public divorț din ultima decadă.

Brad Pitt vorbește despre despărțirea de Angelina Jolie. Toți știm cum a fost perceput din exterior, indiferent dacă ne-a interesat sau nu cazul. Dar cum au simțit despărțirea pe pielea lor protagoniștii? Brad Pitt a vorbit pentru prima oară despre iadul prin care a trecut.

Brad Pitt vorbește despre despărțirea de Angelina Jolie

Vedeta din ‘Fight Club’, acum în vârstă de 55 de ani, a povestit recent că, după despărțirea de Angelina, în vârstă de 44 de ani, a băut foarte mult, fără oprire. Deși au avut o relație lungă, doar doi ani au fost căsătoriți. Chiar dacă s-au despărțit în 2016, abia anul acesta divorțul a fost finalizat.

angelina-jolie-brad-pitt

18 luni a mers la Alcoolicii Anonimi

După perioada tulbure, în care a băut ca să uite, să nu mai sufere, actorul a apelat la Alcoolicii Anonimi. Timp de 18 luni a frecventat aceste întâlniri.

‘Îi vezi pe toți acești oameni în jurul tău, fiind deschiși și sinceri, într-un fel despre care nici măcar nu credeai că e posibil’, a povestit el pentru New York Times. ‘Era acel spațiu sigur, unde nu erai judecat și unde nu te judecai’, a mai povestit el despre aceste întâlniri.

Vedeta povestește că a fost eliberator să-și expună părțile sale urâte.

Publicat: 05 sept. 2019, 13:26 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă