BOMBĂ: Nicole Cherry s-a lăsat pe mâna esteticianului. Ce intervenție estetică a făcut?

Publicat: 04 Mar. 2019, 10:27 News 3
BOMBĂ: Nicole Cherry s-a lăsat pe mâna esteticianului. Ce intervenție estetică a făcut?

Simpatica artistă Nicole Cherry s-a lăsat pe mâna esteticianului pentru a-și trata gușa. Cu toate ca e tinerica si tine diete, cantareata are o problema.

Nicole Cherry nu se plânge de felul în care arată, însă exista un mic defect care o făcea să nu fie 100% mulțumită. „Nu eram mulțumită de felul în care arăta gușa mea. După mai multe discuții, am aflat că există o intervenție nonvinvazivă care-mi poate rezolva situația. Practic mi s-a injectat o soluție în grăsimea localizată în această zonă, cu scopul clar de a o dizolva.

Recunosc că mi-a fost puțin teamă, însă ulterior am descoperit că este o intervenție total nedureroasă, am tolerat-o foarte bine și am putut să-mi reiau activitatea imediat după intervenție!”, a declarat Nicole Cherry în exclusivitate pentru ciao.ro.

În ată ordine de idei, este binecunoscuta atenția pe care o acordă artista felului în care arată. Nicole Cherry se lăuda acum câteva luni că a slăbit 5 kilograme într-un timp foarte scurt. Cum a reușit?

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale!”, povestea Nicole Cherry atunci.

Publicat: 04 Mar. 2019, 10:27 News 3
Pe aceeași temă