Nicole Cherry, cel mai erotic si lasciv dans alaturi de Emil Rengle! Nu mai este deloc o fetita cuminte! A dansat „twerk” in cei mai mulati colanti ai ei!

Publicat: 04 Jan. 2019, 02:05 Vedete

Are 20 de ani, canta de cand parea un copil, dar acum e o femeie in toata regula si tocmai ne-a aratat latura ei senzuala.

Nicole Cherry, cel mai erotic si lasciv dans alaturi de Emil Rengle! Nicole Cherry si Emil Rengle, castigatorul Romanii au Talent au facut un double challenge in care ea a trebuit sa danseze cu el pe tocuri iar el sa cante.

Desi pana mai ieri Nicole Cherry era o fata cuminte care mai degraba parea un copil, acum se pare ca au cam apus vremurile alea si ca vrea sa arate fanilor ca este o artista in toata regula. Nu s-a sfiit deloc sa danseze in cele mai provocatoare moduri, inclusiv putin „twerk” imbracata destul de sexy si pe tocuri.

In incercarea lor de a face un clip in care sa danseze si sa cante impreuna au reusit sa stranga sute de mii de vizualizari pe Youtube. Initial Nicole Cherry l-a invatat pe Emil Rengle sa cante in timp ce face abdomene, iar dupa el a dus-o in sala de dans unde a pus-o sa invete coregragia legata la ochi.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Jan. 2019, 02:05 Vedete
Pe aceeași temă