Bianca Drăgușanu, răvășitoare pe stradă în cea mai mulată rochie din garderoba ei!

Publicat: 02 aug. 2022, 11:16 Autor: Maria Apostol Vedete

Una dintre cele mai controversate vedete de la noi, Bianca Drăgușanu a răvășit toată suflarea masculină din trafic când a coborât din mașina ei îmbrăcată cu cea mai mulată rochie din dotare. Implanturile din posteriorul blondei par să-și fi meritat banii! 

Bianca Drăgușanu este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai sexy femei din showbiz, iar faptul că a devenit mamă nu i-a afectat locul fruntaș. Ex-prezentatoarea TV are mare grijă de corpul ei și muncește din greu la sală.

Rezultatele se văd limpede în fotografiile realizate, recent, de paparazzi. Blonda a fost surprinsă în zona Floreasca, după ce a luat masa la un restaurant de lux, cu specific pescăresc. Fie că a vrut sau nu, posteriorul extrem de bombat a avut prim-planul.

De această dată, Bianca Drăgușanu nu fost însoțită de Gabi Bădălău, ci de fiica ei, Sofia, și de un băiețel. După festin, sexy-blondina a luat și mâncare la pachet, apoi s-a retras cu copiii către mașină. I-a „transportat” cu grijă și s-a asigurat cu nu-i pândește niciun pericol, dovedind, încă o dată, că este o mamă responsabilă. Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu, curtată de un milionar căsătorit

Patronul unui hotel din Antalya, acolo unde Bianca Drăgușanu a petrecut câteva zile de vacanță alături de Sofia și mama ei, a pus ochii pe blondă. Acesta ar fi făcut deja demersuri ca să-i arate că o place, deși este un bărbat căsătorit!

Cât o privește pe Bianca, timp ar mai fi, rămâne doar să răspundă provocării ”patronașului”. Alegerea îi aparține!
În tot acel timp, Gabi Bădălău, iubitul oficial al Biancăi, se afla într-o vacanță, tot peste hotare, alături de cei doi copii pe care-i are cu Claudia Pătrășcanu, Nicolas și Gabriel. Lângă ei se află și sora lui Gabi, și mama lui.

Publicat: 02 aug. 2022, 11:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă