Bianca Drăgușanu, apariție sexy în public! A lăsat totul la vedere

Publicat: 09 Nov. 2020, 15:13 Vedete

Bianca Drăgușanu a reușit să atragă din nou atenția prin ținuta pe care a purtat-o recent, când a ieșit în oraș.

Frumoasa vedetă a postat pe rețelele de socializare noi imagini în care apare îmbrăcată foarte sexy, într-o rochie decupată și colorată. Cu zâmbetul pe buze și fericită, Bianca Drăgușanu a defilat și s-a rotit, arătându-și formele pe care le are. Dar urmăritorii divei au reușit să o vadă pe vedetă în toată splendoarea ei, căci atunci când a făcut o piruetă, și-au scăldat privirile în picioarele lungi pe care le are și cu siguranță ochii au fost ațintiți spre lenjeria intimă a acesteia.

Bianca Drăgușanu și-a ridicat certificatul de la IML

Frumoasa Bianca Drăgușanu s-a prezentat la IML pentru a-și ridica certificatul la o lună după ce vedeta a încasat o bătaie. Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de cei de la Cancan.ro în fața Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, chiar dacă a trecut o lună de la bătaia pe care ar fi încasat-o. Recent, ea și-a ridicat certificatul medico-legal care arată că vedeta a prezentat hematoame și echimoze.

Totuși, potrivit sursei citate, oameni apropiați ai Biancăi Drăgușanu au declarat că demult ar fi trebuit să intre în posesia certificatului medico-legal, însă ar fi fost „oprită” din drum de Alex Bodi. Afaceristul ar fi găsit o formă de a o șantaja, de aceea vedeta ar fi ajuns mai târziu la ridicarea documentului.

”Acum, după ce a intrat în posesia certificatului medico-legal care certifică bătaia încasată, Bianca nu exclude varianta în care să se prezninte la Poliție, unde să facă o plângere pe numele lui Alex Bodi”, a spus o sursă pentru Cancan.ro.

Sursă foto: capturi instagram Bianca Drăgușanu

Publicat: 09 Nov. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă