Bianca Drăgușanu, apariție răvășitoare la Loft! Un admirator secret a ”devorat-o” din priviri

Publicat: 16 aug. 2022, 10:42 Autor: Maria Apostol Vedete

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întors recent din Grecia, unde au petrecut momente romantice. Odată ajunsă acasă, blonda și-a făcut din nou bagajele și a fugit la mare, pentru o petrecere la Loft, unde a fost fără iubit, iar un domn misterios a căutat să profite de această ocazie. 

Bianca Drăgușanu uimește cu fiecare apariție! Fiind considerată una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz, iubita lui Gabi Bădălău ține să demonstreze că eticheta este binemeritată.

Alături de gașca de prietene, la LOFT, Bianca Drăgușanu a „rupt” localul în două cu apariția sa. Ținuta provocatoare și dansurile senzuale au atras toate privirile masculilor care râvnesc măcar la un salut din partea ei.

Unul dintre bărbații prezenți la o masă alăturată a ținut să se facă observat… poate, poate. A admirat-o de la mică distanță din cap până în picioare. Însă n-a „atacat”, ci doar a dat de înțeles că este „absorbit” de vedetă. Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu, curtată de un milionar căsătorit

Patronul unui hotel din Antalya, acolo unde Bianca Drăgușanu a petrecut vara aceasta câteva zile de vacanță alături de Sofia și mama ei, a pus ochii pe blondă. Acesta ar fi făcut deja demersuri ca să-i arate că o place, deși este un bărbat căsătorit!

Cât o privește pe Bianca, timp ar mai fi, rămâne doar să răspundă provocării ”patronașului”. Alegerea îi aparține!
În tot acel timp, Gabi Bădălău, iubitul oficial al Biancăi, se afla într-o vacanță, tot peste hotare, alături de cei doi copii pe care-i are cu Claudia Pătrășcanu, Nicolas și Gabriel. Lângă ei se află și sora lui Gabi, și mama lui.

Top sclipitor cât să îți ia ochii – scurt, cu decolteu adânc, pantaloni retezați sub fund – albi, iar părul strâns la spate, cât să nu acopere pieptul amețitor. Așa face Bianca Drăgușanu senzație, chiar și fără branduri maximale, care ies în evidență. Totuși, a „recuperat” la accesorii: un ceas Rolex de 100.000 € și o geantă Chanel, al cărei preț depășește 3.000 €.

Publicat: 16 aug. 2022, 10:42 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă