Bianca Drăgușanu, cea mai provocatoare apariție din acest an! S-a plimbat pe stradă în sutien și pantaloni transparenți

Publicat: 05 iul. 2022, 10:31 Autor: Maria Apostol Vedete

Bianca Drăgușanu a bifat o apariție memorabilă la mare, și nu pe plajă, într-un costum de baie ”decoltat”, așa cum ne-am fi așteptat. Ci prin stațiunea Mamaia, acolo unde a luat la pas câteva magazine, îmbrăcată într-o ținută care a atras toate privirile!

Bianca Drăgușanu este o prezență feminină apreciată în showbiz, fiind admirată de mulți bărbați și invidiată de femei pentru fizicul perfect. Cu fiecare apariție, blonda face, pur și simplu, senzație. Capitala i-a dus, însă, dorul zilele trecute…

Forțată de căldurile tropicale care au “sufocat” cel mai mare oraș al țării, fosta prezentatoare TV s-a “refugiat” la Mamaia, unde a făcut, ca de obicei, spectacol cu formele sale apetisante. Și ce forme!!!

Dar, atenție, de această dată, nu pe plajă! Sau cel puțin nu în prezența paparazzilor. Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Cum a împăcat-o Bădălău pe Bianca Drăgușanu

După o relaţie cu multe certuri, împăcări şi despărţiri, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au hotărât, la mijlocul lunii mai, să mai acorde încă o șansă legăturii lor amoroase. Ce-i drept, formează un cuplu frumos, indiferent de cei care doresc să pună punct poveștii de iubire dintre ei.

Recent, paparazzi i-au întâlnit pe cei doi la NUBA București, poate cel mai select local din Capitală.

Îmbrăcați super elegant, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ajuns în club aproape de miezul nopții. Au intrat în local ținându-se de mână, fix ca doi îndrăgostiți. S-au „postat” la masa pe care o aveau rezervată și au început show-ul.

Publicat: 05 iul. 2022, 10:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă