Bianca Drăgușanu îi face concurență lui Kim Kardashian! Cât de mult și-a mărit posteriorul

Publicat: 26 Apr. 2022, 10:19 Vedete

Bianca Drăgușanu s-a declarat fan al operațiilor estetice și nu se mai ascunde să vorbească despre asta. Ea și-a pus inclusiv implanturi fesiere și nu ratează niciun moment să-și pună în evidență formele ”bombate” care te duc instant cu gandul la celebra Kim Kardashian, cea care a dat ”tonul” cu această modă. 

Deși nu ea a ieșit cea mai ”șifonată” din poveste, Bianca Drăgușanu și-a făcut o programare de urgență la salon, după episodul tensionat în care a dat buzna peste o petrecere organizată de Gabi Bădălău (mai multe detalii puteți citi AICI).

Ea a profitat de timpul liber și s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru un ”refresh”. Și-a micropigmentat sprâncenele, dar a întors privirea înainte de a intra în locația respectivă.

Când a coborât din mașină, nici ochelarii de soare Louis Vuitton Cyclone de 855 euro nu mai reușeau să-i ascundă tristețea din ochi. Însă ce ne-a atras atenția au fost colanții extrem de mulați care îi scoteau în evidență formele bombate, întocmai ca ale lui Kim Kardahian. Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se ceartă frecvent

Nu există nicio zi la fel în cuplul Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău! Relația lor are toate ingredintele unei telenovele veritabile, însă, chiar și-așa, rezistă pronosticurilor.

Cei doi s-au văzut recent la un restaurant, însă nu singuri, de parcă aveau nevoie de un ”mediator”. La întâlnire a venit și o prietenă de-a blondei, așa că au luat prânzul în formulă de trei.

Nimeni nu știe ce s-a discutat în spatele ușilor închise, cert este că Gabi Bădălău a părăsit primul incinta. Cu portofelul în mână, semn că plătise consumația. A grăbit pasul până la mașină și a stat mai mult îngândurat. Bianca nu a mai ieșit după el.

Publicat: 26 Apr. 2022, 10:19 Vedete
Pe aceeași temă