Bianca Drăgușanu a împărțit pumni și picioare după ce a ”deturnat” o petrecere (+18 ani) organizată de Gabi Bădălău

Publicat: 18 apr. 2022, 09:58 Autor: Maria Apostol Vedete

Bianca Drăgușanu și-a ieșit din minți când a aflat că iubitul ei, Gabi Bădădălău, se distrează la o petrecere privată, la care toți ”invitații” erau goi! S-a dus val-vârtej la locația cu pricina și, spre șocul tuturor celor prezenți, a început să împartă pumni și picioare!

Gabi Bădălău a supărat-o rău pe Bianca Drăgușanu după ce una dintre invitatele de la petrecerea organizată de el i-a dat de gol toată ”operațiunea” secretă. La care luau parte mai multe ispite, dar și câțiva prieteni buni ai afaceristului, printre care și un cântăreț celebru.

Locul de întâlnire – un apartament închiriat din zona Pipera. Loc al lui Gabi pentru activități de acest tip. Acolo a curs foarte multă băutură și s-au consumat foarte multe baloane cu “tanti Vasilica”. Toate acestea asortate cu nelipsitele narghilele.

Ce să mai, viață de barosan! Până în momentul în care radarul militar al Biancăi Drăgușanu a intrat în acțiune. Blonda avea ceva semne de întrebare pentru că nu l-a mai reperat pe iubitul ei de ceva vreme. Evident că acesta nu răspundea la telefon. Întâmplător sau nu, diva a văzut pe Instagram, pe contul uneia dintre vampele din apartament, un story din apartamentul respectiv, când trăgea tacticoasă din narghilea.

Bianca Drăgușanu și Bădălău, ziua și cearta

Bianca a recunoscut locul și s-a îndreptat spre el. Odată ajunsă, a spart la propriu ușa și a început să împartă pumni și picioare tuturor celor prezenți! Mai multe detalii picante puteți citi pe CANCAN.RO.

Nu există nicio zi la fel în cuplul Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău! Relația lor are toate ingredintele unei telenovele veritabile, însă, chiar și-așa, rezistă pronosticurilor.

Cei doi s-au văzut recent la un restaurant, însă nu singuri, de parcă aveau nevoie de un ”mediator”. La întâlnire a venit și o prietenă de-a blondei, așa că au luat prânzul în formulă de trei.

Nimeni nu știe ce s-a discutat în spatele ușilor închise, cert este că Gabi Bădălău a părăsit primul incinta. Cu portofelul în mână, semn că plătise consumația. A grăbit pasul până la mașină și a stat mai mult îngândurat. Bianca nu a mai ieșit după el.

Publicat: 18 apr. 2022, 09:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă