Bianca Drăgușanu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare

Publicat: 31 Dec. 2020, 14:12 Vedete

De când este o femeie singură, Bianca Drăgușanu profită la maximum de orice ocazie pentru a se răsfăța. Recent, vedeta a plecat din nou în Dubai, probabil în interes de afaceri, dar și-a găsit timp și pentru puțină relaxare.

Frumoasa bloindină a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii mai sexy ca niciodată! Și cum în Dubai temperaturile sunt destul de ridicate, Bianca și-a pus costumul de baie și a mers la piscină. Vedeta și-a etalat posteriorul bombat într-o fotografie care a strâns mii de aprecieri pe Instagram.

Biana își schimbă mașina în fiecare an

În ziua de Crăciun, Bianca Drăgușanu îi are aproape pe cei dragi și pe fiica sa, Sophia. Toți au așteptat cu nerăbdare perioada aceasta, fiind vestită pentru momentul când toți cei dragi se reunesc la masă, acasă, unde povestesc și se simt bine. Totuși, puțini știu faptul că Bianca Drăgușanu, așa cum a și mărturisit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, faptul că anual își schimbă autoturismul, arată Spynews.

„Cred că eu deja am tot ce îmi doresc, cred că sunt un om împlinit și fericit. Și fiind un om fericit, nu-mi doresc decât înțelepciune ca să mă pot bucura de tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu. Oricum eu îmi fac cele mai frumoase cadouri. Genți, pantofi, o mașină nouă, că eu în fiecare an îmi schimb mașina. Trebuie să am timp liber și zborurile deschise ca să mă duc să mi le cumpăr”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu este extrem de mândră de copilul ei: „Este un copil foarte atent și foarte isteț, de care eu sunt foarte mândră, iar activitățile pe care le avem zilnic împreună nu fac decât să îmi dea mai multă energie șă să mă ajute să fiu un om mai bun. Orice copil trebuie să știe că există niște limite pe care nu trebuie să le depășim. Când mă vede că mă aranjez, coafez, că îmi fac unghiile, spune că vrea și ea”.

Bianca Drăgușanu: ”Viața mea capătă un contur din ce în ce mai frumos”

„Și eu plâng, și eu sufăr, și eu am fost chinuită de viață, și poate am suferit mai mult decât orice femeie pe care o cunosc. Motivația mea este: eu și când nu mai pot, eu tot mai pot umpic. Dumnezeu dă cele mai grele bătălii celor mai buni soldați, iar eu sunt comandantul. Aș schimba multe decizii. Ar fi trebui să pun un mare punct, al un moment dat, și acel punct să fie hotărât. Dacă aș fi pus punct, probabil traiectoria ar fi fost alta, dar nu am nici un regret, am învățat din toate greșelile. Viața mea capătă un contur din ce în ce mai frumos. Important este să nu repet greșelile”, a completat Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 31 Dec. 2020, 14:12 Vedete
Pe aceeași temă