Bianca Drăgușanu, detalii despre împăcarea cu Alex Bodi: ”Gelozia este un factor permanent la noi”

Publicat: 15 Sep. 2020, 09:08 Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pot trăi unul fără celălalt. Deși în urmă cu câteva zile frumoasa blondină anunța că s-a despărțit definitiv de afacerist, iată că a avut loc și împăcarea, iar Bianca a dat toate detaliile despre cum au decurs lucrurile între ei.

În cadrul unei emisiuni TV la care a fost invitată recent, Bianca Drăgușanu a recunoscut că a greșit față de Alex Bodi, ba chiar a explicat că ar fi fost influențată de unele persoane în luarea anumitor decizii. Pentru că dragostea învinge întotdeauna, indiferent de obstacole, cei doi s-au împăcat și și-au mai dat o șansă.

„Am o stare foarte bună, am rămas puțin pasivă la ultimele întâmplări din ultima săptămână, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Mă mai înșel și eu în privința omului, mă mai las influențată de anumiți oameni, îmi pare rău dacă greșesc. Mai bine greșesc eu, decât să greșească el. Gelozia este un factor permanent la noi. El este mai gelos, și eu sunt, dar eu mă și manifest”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei amisiuni tv.

Ce spunea Alex Bodi despre Bianca după despărțire

După ce Bianca Drăgușanu a anunțat faptul că s-a despărțit de partenerul său, mai multe persoane i-au comentat pe rețelele de socializare afaceristului, acolo unde acesta a și răspuns la o parte dintre acestea

„Și ce mai dramatiza că ce ai făcut tu și bla bla bla, ea face aceeași chestie, își dă tag cu turcul! Wtf?!?!?! Unde e demnitatea ei de femeie și principiile de care vorbea? Cam dă cu bâta în baltă”, i-a scris cineva. Alex Bodi a răspuns„Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”.

„Vezi că e disperată „Beanca” să o găsești…se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșeste… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… yes, you find me”, i-a scris fanul. Alex Bodi nu a lăsat ”garda jos” și a comentat:„Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta”.

Publicat: 15 Sep. 2020, 09:08 Vedete
Pe aceeași temă