Bestie, nu mama! Si-a batut bebelusul crunt, apoi a plecat la intalnire. Micutul a fost gasit de vecini plin de vanatai

Publicat: 18 oct. 2019, 10:43 Autor: Loredana Ciao.ro
Bestie, nu mama! Si-a batut bebelusul crunt, apoi a plecat la intalnire. Micutul a fost gasit de vecini plin de vanatai

Un bebeluş de doar o lună de zile se zbate între viaţă şi moarte, într-un spital, după ce a fost bătut crunt de mama lui.

Un bebelus a fost batut crunt de mama. Cazul şocant a avut loc în oraşul Rivne, Ucraina, iar micuţul plin de vânătăi a fost descoperit de vecini. Se pare că mama acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani, l-a lăsat singur ca să meargă la o întâlnire, potrivit a1.ro.

Micuţul a fost dus de urgenţă la spital, iar acum se află la Terapie Intensivă.

Potrivit medicilor, bebeluşul are craniul fracturat şi nu au putut să-l examineze în totalitate, din cauza stării delicate în care se află.

Un bebelus a fost batut crunt de mama

Copilul locuia cu mama lui, o tânără a cărei identitate n-a fost dezvăluită, într-o locuinţă socială.

”Când am intrat în locuinţă l-am văzut pe Mykyta în pătuţul lui. Avea ochii negri, nasul plin de sânge şi abia respira. L-am schimbat şi am văzut vânătăile de pe corp.”, a povestit o vecină care a sunat la Ambulanţă şi la Poliţie.

Mama copilului şi-a justificat faptele în faţa poliţiştilor spunând că era stresată din cauza faptului că micuţul plângea neîncetat.

”A spus că şi-a ieşit din minţi pentru că bebeluşul plângea. L-a lăsat singur acasă şi a plecat.”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Acum, femeia riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti, iar copilul va fi luat din grija ei şi dus într-un orfelinat. Tatăl copilului, în vârstă de 27 de ani, nu este interesat de ce se întâmplă cu el.

Publicat: 18 oct. 2019, 10:43 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă