Barbatul care trebuie sa bea 20 de litri de apa PE ZI ca sa supravietuiasca! Are garajul plin de baxuri de apa si bea apa din boluri uriase!

Publicat: 30 Jan. 2019, 13:50 Life

Este singurul caz din lume cunoscut care sufera de aceasta afectiune. Barbatul nu poate fi vindecat cu metodele actuale ale medicinei.

Barbatul care trebuie sa bea 20 de litri de apa PE ZI ca sa supravietuiasca! Desi pentru multi suna foarte cunoscut indemnul „beti 2 litri de apa pe zi”, pentru el totul este de 10 ori mai dificil si asta doar ca sa ramana in viata.

Marc Wübbenhorst are 35 de ani si este arhitect, dar sufera de o boala extrem de rara. Ii este constant sete si trebuie sa bea zilnic cel putin 20 de litri de apa. Totul a inceput inca din copilarie atunci cand mama lui a observat ca ii era sete in permanenta si ca urina aproape non-stop.

Si dupa ce a fost dus la doctori, medicii i-au pus un diagnostic crunt. Nu va putea rezista in viata mai mult de 2 ore fara sa bea apa. Daca nu bea cei 20 de litri pe zi, risca sa intre in crize grave de deshidratare care il pot face sa sufere inclusiv afectiuni ale creierului.

„Dupa o ora si 30 de minute incep sa simt ca imi este extrem de sete, iar imediat dupa asta incep sa mi se usuce buzele. Daca nu beau apa incep sa fac o febra foarte puternica si mi se face rau, ma doare foarte tare capul si ametesc. Bineinteles ca daca beau apa la fiecare ora si jumatate tot la fel de des trebuie sa merg si la toaleta. Cred ca in total merg la toaleta de 18 sau 20 de ori pe zi”, isi povesteste barbatul viata de zi cu zi.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Jan. 2019, 13:50 Life
Pe aceeași temă