Cate tricouri crezi ca poti purta in acelasi timp?! Barbatul asta tocmai a batut recordul mondial cu 260 de tricouri purtate simultan VIDEO

Publicat: 15 May. 2019, 12:35 Viral

Tipul asta a ajuns sa arate ca un robot la final dupa ce 4 oameni l-au ajutat sa imbrace 260 de tricouri.

Barbatul asta detine recordul mondial cu 260 de tricouri purtate simultan! Cartea Recordurilor a fost mereu o competitie a celor mai traznite idei dar se pare ca de data asta recordul asta chiar a fascinat imaginatia multora.

Ted Hastings este din Canada si este un barbat normal, cu un job normal si tata a doi copii. Intr-o zi i-a venit ideea sa verifice daca exista un record mondial de cate tricouri poate purta cineva in acelasi timp. Ted a avut insa o idee si mai buna si a decis sa faca un eveniment in urma caruia sa se stranga bani pentru a dota cu un loc nou de joaca scoala unde merg cei doi copii ai lui.

„Competitia” lui a fost insa una foarte captivanta pentru ca de la un punct a fost nevoie de 4 persoane care sa-l ajute sa imbrace tricourile. Intreaga greutate a tricourilor a ajuns sa fie atat de mare incat barbatul nu mai putea sta in picioare tot timpul cat era imbracat si a fost nevoit sa se aseze.

Barbatul asta detine recordul mondial cu 260 de tricouri purtate simultan!

Ted a doborat recordul si a purtat nici mai mult nici mai putin de 260 de tricouri unul peste altul si asta l-a inscris direct in Cartea Recordurilor. Strategia a fost gandita inca de la inceput astfel incat sa poata suprapune cat mai multe tricouri. A inceput cu tricouri cu cateva numere mai mici pentru el si a continuat crescand treptat marimile. La finalul probei a ajuns sa nu i se mai vada capul aproape si sa nu mai poata respira.

Filmuletul cu reusita lui a strans peste 1 milion de vizualizari pe Youtube si acum Ted a devenit cunoscut in intreaga lume si deja alti pretendenti s-au inscris sa doboare recordul lui amuzant.

Publicat: 15 May. 2019, 12:35 Viral
Pe aceeași temă