Barbatul a cumparat 55.000 de rochii pentru sotia lui dintr-un motiv incredibil! Asta da dovada de iubire! VIDEO

Publicat: 02 Feb. 2019, 17:58 News 3

Paul Brockman ar putea intra in Cartea Recordurilor drept cel mai iubitor sot din lume!

Special pentru sotia sa, pe nume Margot, barbatul a cumparat 55.000 de rochii. Povestea lor de dragoste a inceput in urma cu aproape 60 de ani, iar Paul si-a dorit ca aceasta sa fie mereu fericita.

Ceea ce a insemnat ca a facut si el o pasiune pentru shopping, avand un motiv cat se poate de intemeiat. Barbatul a ajuns acum la venerabila varsta de 83 de ani si a dat dovada de foarte mult devotament fata de sotia lui. De-a lungul anilor, el i-a achizitionat foarte multe articole de imbracaminte elegante.

Cel mai devotat sot a cumparat 55.000 de rochii pentru sotia lui!

Paul Brockmann a cumparat 55.000 de rochii pentru sotia lui. Face asta de 57 de ani, pentru ca si-a dorit ca Margot sa aiba mereu cu ce sa se imbrace si sa nu fie nevoita sa poarte aceeasi tinuta de doua ori! Povestea de dragoste emotionanta a celor doi soti care locuiesc in East Mesa, Arizona, Statele Unite ale Americii a facut inconjurul planetei.

Barbatul a cumparat 55.000 de rochii pentru sotia lui dintr-un motiv incredibil

Intr-un interviu acordat recent, barbatul de 83 de ani a povestit cum s-a intamplat de a luat o asemenea decizie. Pe vremea cand era proaspat insurat, a vazut o rochie intr-o vitrina si a intrat in magazin sa i-o cumpere sotiei. Voia sa i-o ofere ca dar aniversar, pentru ca ei obisnuiau sa mearga la serate de dans. Vanzatoarea a ajuns sa ii mai ofere alte trei rochii, iar de acolo colectia s-a marit considerabil, pana la cateva zeci de mii.

Relatia lui Paul cu Margot dateaza din noaptea in care s-au intalnit pentru prima oara, intr-o sala de dans, din Germania lor natala. „Cand am intrat, a fost Margot. Am dansat toata noaptea si ne-am indragostit”, si-a amintit barbatul.

La inceput, sotia lui nu era obisnuita sa vada atat de multe rochii. Asadar, Paul le-a ascuns si le-a scos pe rand, atunci cand a gasit cate un moment oportun. Nimeni in afara de sotia lui nu a stiut despre rochii, pentru ca toate erau depozitate intr-un garaj. Dar, intr-o zi, a lasat usa deschisa si fiica lor le-a descoperit.

In momentul in care Paul a cumparat 55.000 de rochii nu si-a dat seama ca unele dintre ele poarta semnatura unor designeri celebri, precum Vera Wang. Asa se face ca batraneii isi doresc sa repuna acum in circulatiile obiectele vestimentare si si-au scos colectia la vanzare.

(sursa: storypick.com)

Publicat: 02 Feb. 2019, 17:58 News 3
Pe aceeași temă