George Clooney si Amal divorteaza?! Sotia actorului si-a parasit deja caminul conjugal

Publicat: 27 Jan. 2019, 14:50 Vedete

Vesti socante in lumea mondena de peste Ocean care vizeaza un cuplu extrem de popular si indragit in toata lumea.

Un nou zvon a zguduit lumea showbizului: George Clooney si Amal divorteaza?! Potrivit presei internationale, avocata pentru drepturile omului ar fi parasit caminul conjugal dupa ‘o cearta exploziva’. Conform mirror.co.uk, divortul celor doua vedete ar valora 400 milioane de lire sterline.

Mariajul dintre George Clooney si Amal a fost considerat unul dintre cele mai stabile, din showbiz. Cei doi sunt casatoiti de 4 ani si au impreuna doi copii, un baiat si o fata. Dar ieri s-a aflat ca mariajul celor doi e pe butuci si ca Amal si-a parasit deja sotul.

George Clooney si Amal divorteaza?!

Conform Radar Online, Amal si-a luat gemenii si a plecat de acasa. Aceasta s-a dus cu copii in Sardinia. George Clooney este devastat si si-a bombardat sotia cu mesaje si apeluri in care o roaga sa il lase sa isi vada gemenii.

„El a vrut sa se bucure de noua proprietate impreuna cu familia sa, dar dupa o cearta exploziva, Amal a fugit acolo cu Alexandru si Ella”, se arata in presa internationala. Amal il primeste pe George Clooney in Sardinia cu o conditie: trebuie sa locuiasca in casa pentru oaspeti.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Jan. 2019, 14:50 Vedete
Pe aceeași temă