George Clooney si Amal divorteaza?! Sotia actorului si-a parasit deja caminul conjugal

Publicat: 27 ian. 2019, 14:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vesti socante in lumea mondena de peste Ocean care vizeaza un cuplu extrem de popular si indragit in toata lumea.

Un nou zvon a zguduit lumea showbizului: George Clooney si Amal divorteaza?! Potrivit presei internationale, avocata pentru drepturile omului ar fi parasit caminul conjugal dupa ‘o cearta exploziva’. Conform mirror.co.uk, divortul celor doua vedete ar valora 400 milioane de lire sterline.

Mariajul dintre George Clooney si Amal a fost considerat unul dintre cele mai stabile, din showbiz. Cei doi sunt casatoiti de 4 ani si au impreuna doi copii, un baiat si o fata. Dar ieri s-a aflat ca mariajul celor doi e pe butuci si ca Amal si-a parasit deja sotul.

George Clooney si Amal divorteaza?!

Conform Radar Online, Amal si-a luat gemenii si a plecat de acasa. Aceasta s-a dus cu copii in Sardinia. George Clooney este devastat si si-a bombardat sotia cu mesaje si apeluri in care o roaga sa il lase sa isi vada gemenii.

„El a vrut sa se bucure de noua proprietate impreuna cu familia sa, dar dupa o cearta exploziva, Amal a fugit acolo cu Alexandru si Ella”, se arata in presa internationala. Amal il primeste pe George Clooney in Sardinia cu o conditie: trebuie sa locuiasca in casa pentru oaspeti.

George Clooney neaga divortul

George Clooney si Amal divorteaza! Sotia actorului si-a parasit deja caminul conjugal George Clooney si Amal divorteaza! Sotia actorului si-a parasit deja caminul conjugalGeorge Clooney a negat cearta si zvonurile, pentru Hollywood Life: „Aceasta poveste este inventata”. Perechea părea destul de fericită atunci când George și părinții lui, Nick și Nina, au sprijinit-o pe Amal la gala de premiere a Asociațiilor Corespondenților Organizației Națiunilor Unite din New York, din 6 decembrie.

George Clooney si Amal divorteaza! Sotia actorului si-a parasit deja caminul conjugalAnul trecut, Amal a vordit despre povestea lor de iubire, sustinand că actorul de la Hollywood a fost „dragostea cea mare care am sperat mereu că va exista”. Avocata a marturisit si ca ea nu poate sa doarma daca George Clooney nu este langa ea.

Publicat: 27 ian. 2019, 14:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă