Mama a adunat creierul bebelusului si l-a bagat in craniu, dupa nastere. Cazul socant al unei gravide

Publicat: 27 Jan. 2019, 13:45 Parenting

April Hinson si-a pierdut bebelusul in timpul nasterii si ii serbeaza memoria an de an, eliberand baloane spre cer.

O femeie traieste o drama de care multe femei gravide se tem. Bebelusul ei a murit in timp ce ii dadea nastere. Femeia a aflat de la medici ca fiica ei a murit in timp ce ea se chinuia sa nasca natural. Medicii i-au facut apoi o cezariana si mama a adunat creierul bebelusului si l-a bagat la loc, in craniu.

April Hinson, in varsta de 38 de ani, traieste o drama. Sianna Frye a invins sansele medicilor dupa ce a rezistat in pantecul mamei sale timp de 38 de saptamani. Din nefericire, fatul avea o malformatie inca din pantece.

Avea o gaura mare in spatele capului care a impiedicat formarea normala a creierului. Femeia din America a refuzat sa faca avort, in ciuda eforturilor medicilor care sustineau ca e cea mai buna solutie, informeaza The Sun.

Bebelusul a fost diagnosticat cu anencefalie, o afecțiune neuronală rară, depistata la ecografia de 10 săptămâni. 6 din 10.000 de bebelusi se nasc cu aceasta boala periculoasa. Afecteaza dezvoltarea creierului sau a maduvei spinarii din cauza faptului ca oasele craniului nu se formeaza corect.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Jan. 2019, 13:45 Parenting
Pe aceeași temă