O mai tii minte pe Pamela Ewing din serialul Dallas? Asa a ajuns sa arate actrita, la cei aproape 70 de ani! Traieste o batranete in singuratate

Publicat: 17 Oct. 2019, 10:53 Vedete

Cea care o interpreta pe Pamela Ewing din serialul Dallas a ajuns in prezent sa fie de nerecunoscut.

Candva celebra pentru rolul ei din indragitul serial american, actrita nu mai cea de altadata. Ea a jucat-o pe Pamela Ewing din serialul Dallas, dar nu mai seamana deloc cu cea de pe micile ecrane.

Ajunsa in momentul de fata la varsta de aproape 70 de ani, batranetea nu pare sa fie una usoara pentru femeia candva celebra. Victoria Principal avea doar 27 de ani cand a interpretat-o pe Pamela, cea care avea sa devina sotia lui Bobby Ewing, in serial.

Insa, Victoria Principal, sau Pamela Ewing din serialul Dallas, a renuntat la actorie de aproape 16 ani. Aceasta nu a mai vrut sa auda de niciun rol, si a preferat sa se retraga din lumina reflectoarelor, traind insa o viata in singuratate. Pentru ca nu a avut noroc absolut deloc in dragoste, Victoria Principal a imbatranit si nu si-a mai intalnit sufletul pereche.

Totusi, rolul sau din serialul foarte popular Dallas i-a adus femeii celebre un Glob de Aur, in anul 1983. Ea castiga pe atunci trofeul pentru cea mai buna actrita. Atat Victoria, cat si Patrick Duffy au format unul dintre cele mai iubite cupluri din istoria cinematografiei americane.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Oct. 2019, 10:53 Vedete
Pe aceeași temă