Si-a dus fiul la spital de peste 300 de ori si spunea mereu ca e foarte bolnav! Medicii insa au descoperit adevarul, iar femeia a fost rapid arestata

Publicat: 15 dec. 2017, 15:57 Autor: madalina m. Parenting

O mamica din Dallas, in Statele Unite ale Americii a fost arestata de catre oamenii legii, dupa ce s-a descoperit adevarul in legatura cu fiul ei de doar opt ani, despre care spunea mereu ca e grav bolnav.

Dupa ce l-a dus pe baietel la spital de nu mai putin de 323 de ori, medicii au inceput sa intre la banuieli. Pe nume Kaylene Bowen, femeia a nascut prematur in 2009, iar de atunci micutul a fost supus la tot soiul de tratamente.

In plus, baietelul a suferit si 13 operatii, iar in ultima perioada femeia s-a straduit sa il inscrie pe o lista de copii care urmau sa primeasca un transplant de plamani.

Aceasta mama si-a dus fiul la spital de peste 300 de ori

Kaylene Bowen le spunea tuturor ca fiul ei, Christopher, sufera foarte mult din cauza problemelor de sanatate, iar astfel micutul a primit un scaun cu rotile cu ajutorul caruia se deplasa, dar si un tub cu oxigen.

Adevarul era insa altul, pentru ca mama a fost arestat de urgenta cand s-a aflat ca si-a supus propriul copil la un astfel de tratament inuman. Mai mult, medicii au aflat ca micutul nu avea absolut nimic si era perfect sanatos.

Insa, el a fost operat si internat in spital de sute de ori din cauza ca femeia insista mereu ca fiul ei e grav bolnav. Ea le-a mai spus medicilor ca baiatul a avut si febra sapte zile la rand, inventand pe rand tot soiul de simptome ciudate.

Aceasta mama si-a dus fiul la spital de peste 300 de ori

Tatal micutului nu a putut sa intervina in niciun fel pentru ca nu era lasat de catre femeie. A actionat si in instanta, dar niciun judecator nu l-a crezut cand a incercat sa spuna adevarul.

Medicii au fost cei care au alertat autoritatile, dupa ce au descoperit ca acel baietel fusese dus de 323 de ori la spital. Asa s-a descoperit ca de fapt mama lui era bolnava psihic si suferea de sindromul Munchausen, din cauza caruia inventa tot soiul de boli in ceea ce-l priveste pe fiul ei.

„Mereu si mereu era aceeasi poveste, spunea ca fiul nostru e bolnav. Spunea de fiecare data cum Christopher e pe moarte, dar si ca eu nu le pot fi alaturi, pentru ca nu pot avea grija de el”, a povestit tatal micutului.

In plus, femeia a fost arestata, iar oamenii legii au stabilit o cautiune de 150 de mii de dolari, un proces impotriva ei urmand sa fie demarat de catre autoritati.

(sursa: bbc.com)

Publicat: 15 dec. 2017, 15:57 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă