Acest pusti i-a trimis o scrisoare emotionanta lui Mos Craciun! Cand au citit totul, parintii au inceput sa planga. Ce a putut micutul sa ceara

Publicat: 12 dec. 2017, 23:00 Autor: madalina m. Parenting

Un baietel de numai opt ani i-a trimis o scrisoare lui Mos Craciun prin care a reusit sa emotioneze pe toata lumea pana la lacrimi. Parintii acestuia au fost cei care au facut publica o imagine cu randurile copilului.

Chiar daca la varsta sa micutul Luke Bedford ar fi putut sa ii ceara lui Mos Craciun sa ii aduca in special jucarii de Craciun, el si-a dorit un singur lucru.

Parintii sai au fost cei care au facut publica imaginea cu scrisoarea pustiului, iar odata ce a ajuns pe retelele sociale, a devenit virala.

Acest pusti i-a trimis o scrisoare emotionanta lui Mos Craciun

Luke Bedford i-a cerut lui Mos Craciun ca in acest an sa nu ii aduca absolut nimic. In schimb, el isi doreste ca verisoara celui mai bun prieten al sau sa se faca bine.

Micuta pe nume Orla Hermitage sufera de cancer, iar vestea l-a afectat foarte tare pe baietel. El i-a scris lui Mos Craciun in speranta ca va putea sa ceara ajutorul mai multor oameni.

In randurile adresate Mosului, Luke, originar din Knebworth, in Hertfordshire, Marea Britanie, a mentionat ca isi doreste sa stranga bani pentru a putea sa o ajute pe fetita de sase ani sa se faca bine.

Acest pusti i-a trimis o scrisoare emotionanta lui Mos Craciun

„Draga domnule si doamna Claus, va rog ca in acest an sa dati tot ceea ce mi se cuvine mie spitalului Keech, dar si fundatiei Sick Children’s Trust. Am un prieten pe nume Thomas al carui verisoara sufera de cancer.

Imi doresc ca verisoara prietenului meu cel mai bun sa traisca in continuare. Te rog, te rog, nu imi aduce niciun cadou de Craciun. Cu dragoste, Luke”, au fost randurile emotionante ale baietelului de opt ani.

Mama pustiului a povestit insa ca Luke nici macar nu a cunoscut-o pe fetita bolnava pana acum, dar ca a fost atat de impresionat de situatia ei, incat a starnit o adevarata campanie de strangere de fonduri.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 12 dec. 2017, 23:00 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă