Iulia Albu, despre rochia de mireasa a Teodorei Becali. Ce a spus despre tinutele de la nunta anului

Publicat: 17 oct. 2019, 09:41 Autor: Loredana Vedete

Toată lumea știe că Iulia Albu nu iartă pe nimeni când vine vorba de vestimentație.

Iulia Albu a comentat rochia de mireasa a Teodorei Becali. De această dată i-a venit rândul lui Gigi Becali să fie analizat de criticul de modă, dar și fiicei sale, Teodora, care weekend-ul trecut a fost mireasă.

Iulia Albu a comentat rochia de mireasa a Teodorei Becali

Vedeta a avut cuvinte de laudă la adresa celor doi, însă a punctat și câteva lucruri care nu i-au plăcut.

“Teodora Becali a marcat o apariție de real bun gust si de o medestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei. Mi-au plăcut ambele rochii și, deși consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariții ale anului.

Iulia Albu, ochelari de 5000 de euro

Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi. Ar fi fost ideal, totuși ca, la finalul petrecerii, ținuta lui să nu arate așa.

Imagini inedite de la nunta fiicei lui Gigi Becali

Țin să punctez de asemenea și alegerea extrem de inspoirată a ținutelor domnișoarelor de onoare, într-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au făcut altceva decât să pună în valoare pe mireasă. Teodora a fost cu siguranță cea mai reușită apariție de la eveniment, nimeni nereușind să o detroneze”, a declarat Iulia Albu pentru Viva.ro.

Publicat: 17 oct. 2019, 09:41 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă