Doliu în lumea cinematografică. Actorul Brian Dennehy, care a jucat în ”Dallas”, a murit

Publicat: 17 Apr. 2020, 08:18 News

Actorul Brian Dennehy a murit. Este doliu în lumea cinematografică. Actorul Brian Dennehy s-a stins din viață la vârsa de 81 de ani. Bărbatul jucase în ”Dallas”.

Bărbatul a murit din cauza naturale, iar anunțul trist a fost făcut chiar de către fata lui, Elizabeth. Femeia a specificat clar că actorul care a jucat în ”Dallas” nu a murit din cauza coronavirusului, ci din cauza naturale, potrivit Dailystar.

“Cu inima zdrobită de durere vă anunț că tatăl meu, Brian, a murit noaptea trecută din cauze naturale, nu din pricina COVID-19”, a scris fiica lui, Elizabeth, pe Twitter.

Actorul Brian Dennehy a jucat în „Dallas”, ”Kojak”, ”M*A*S*H”, ”Lou Grant”, dar și în alte pelicule. Și-a început cariera în anii 1970.

A murit scriitorul Rubem Fonseca

Celebrul scriitor brazilian Rubem Fonseca a murit la vârsta de 84 de ani în cursul zilei de miercuri. Bărbatul a făcut infract. Anunțul trist a fost făcut de ginerele său, Pedro Correa do Lago, arată sursa citată.

Scriitorul se născuse în data de 11 mai 1925 și a fost romancier, scenarist și chiar și critic de film. De multe ori, bărbatul a fost cenzurat între anii 1964 – 1985. ”O Caso Morel” a fost primul roman scris și lansat în 1973 care cuprinde scene de violență și act intim. A locuit la Rio de Janeiro.

“A fost un infarct. Era la el acasă, s-a simţit rău, a fost dus la spital. Şi-a pierdut cunoştinţa pe drum, au încercat să-l resusciteze, dar nu a supravieţuit”, a declarat Pedro Correa do Lago.

Publicat: 17 Apr. 2020, 08:18 News
Pe aceeași temă