Cum s-au cunoscut CRBL și soția sa, Elena! Modul inedit prin care a cerut-o de soție

Publicat: 24 Jun. 2020, 12:03 Vedete

Povestea de dragoste despre care nu multe persoane știu! CRBL și soția lui, Elena, sunt căsătoriți de 11 ani, dar modul în care a cerut-o de nevastă este inedit.

CRBL și Elena s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, pe platourile de filmare ale emisiunii ”Dansez pentru tine”. Atunci, CRBL era concurent, iar Elena, coregraf. Din prima clipă a fost chimie între ei și, iată, în prezent sunt mai fericiți ca niciodată!

Soția artistului a povestit pentru revista Ghidul Miresei despre momentul inedit când a fost cerută de căsătorie. Nu se aștepta la modul acela! Pare-se că CRBL avea imaginația bogată de mic. Cântărețul a legat inelul de logodnă la gâtul unei pisici, animal pe care Elena îi iubește tare mult, arată Ok!Magazine.

”Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici…îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit! Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul…cu lacrimi de fericire”, a povestit Elena.

CRBL a mai fost căsătorit înainte

Înainte de Elena, CRBL a mai fost căsătorit cu o altă tânără pe nume Andreea. Au divorțat în 2004.

De asemenea, CRBL a continuat: „Nu există secret, este vorba despre «mare atenţie ce alegi în momentul în care o ceri de soţie», să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereţi, fără limite, după aia vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. (…) Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie să nu mi-o ia altul, suntem total opuşi, dar na, minus cu plus se atrag”.

Publicat: 24 Jun. 2020, 12:03 Vedete
Pe aceeași temă