Baiat, aproape orbit de batausii de la scoala. L-au lovit pana cand ochelarii i-au intrat in ochi. FOTO SOCANT

Publicat: 13 Feb. 2019, 17:59 Life

Un elev in varsta de 15 ani trece prin clipe cumplite din cauza batausilor care l-a agresat in cel mai violent mod la scoala.

Baiat, aproape orbit de batausii de la scoala. Nathaniel Dryden a fost atacat de batausi, fara sa ii provoace. Tanarul de 14 ani a fost aproape orbit de agresori. Unul din batausi l-a lovit cu atata putere pe copil in fata, incat ochelarii s-au spart si i-au intrat in ochi.

Tanarul ar putea avea cicatrice pe viata. Cu cateva saptamani inainte de acest atac, Nathaniel Dryden a fost batut din nou. Un bataus l-a lovit, din senin, sustine Dailymail.co.uk. Atacul lui a fost filmat si publicat pe retelele de socializare.

Baiat, aproape orbit de batausii de la scoala

Parintii lui Nathaniel Dryden sustin ca un prieten de-al primului bataus se afla in spatele celui de-al doilea atac. Tatal baiatului sustine ca fiul lui va fi marcat pe viata. „Primul atac a fost pe 23 ianuarie. Un baiat s-a apropiat de fiul meu si l-a lovit, fara motiv.

Saptamana trecuta a avut loc al doilea atac. Un baiat s-a apropiat de el si l-a intrebat daca el crede ca iubita lui e o cu**a. Acesta a insinuat ca fiul meu a facut-o cu**a. Nathaniel a negat ca ar fi spus asta. A fost abordat de al doilea baiat care l-a lovit in fata.

I-a dat un singur pumn, cu toataa forta lui. Ochelarii s-au spart si l-au taiat la ochi. S-a umplut de sange imediat. Am crezut ca e pe moarte la cat sange i-a curs de la un ochi”, a marturisit tatal baiatului, pentru sursa sus citata.

Directorul scolii a recunoscut ca un atac a avut loc. Pana in prezent, politia nu a facut arestari. Oamenii legii investigheaza cazul.

Publicat: 13 Feb. 2019, 17:59 Life
Pe aceeași temă