Primele imagini cu Ozana Barabancea la scurt timp după ce a fost externată! Artista a fost tratată de coronavirus

Publicat: 07 iul. 2020, 14:03 Autor: ileana.ghinea News

Ozana Barabancea este una dintre persoanele publice care au fost infectate cu noul coronavirus. Alături de Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, jurata „Te cunosc de undeva” stat zile bune internată la Matei Balș, unde a primit tratament corespunzător.

Puține au fost, însă, informațiile care au „scăpat” despre Ozana Barabancea, în ultima vreme, aceasta fiind, cel mai probabil, dorința expresă a artistei. În primă fază, artista nu a vrut să comenteze, în vreun fel subiectul, pentru ca mai apoi să șocheze cu o mesaj postat pe contul ei de Instagram.

„Vaaai, ce bucurieee. Mulțumesc din suflet. Vă pup. PS. Sunt foarte, foarte, foarte bine Slavă lui Dumnezeu! Și așa am fost mereu! Să nu mai credem toate tâmpeniile”, a susținut Ozana Barabancea. „Deci, să ne bucurăm!”, a mai scris vedeta în mediul online.

Avem prima fotografie în care apare Ozana Barabancea după ce a depășit coșmarul coronavirus

În altă ordine de idei, cu siguranță este bine. Dovadă și fotografiile postate acum câteva minute. Artista nu este schimbată în vreun fel, zâmbește, pare să se bucure cu adevărat de viața sa, cu sau fără coronavirus.

Ozana Barabancea era la filmările noii ediții „Te cunosc de undeva” când a aflat că este infectată cu noul coronavirus. Se crede că artista ar fi „preluat” virusul de la Marcel Pavel, care a fost diagnosticat cu doar câteva ore mai devreme de ea și cu care artista a intrat în contact.

Publicat: 07 iul. 2020, 14:03 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă