Au adus o groaza de pisicute intr-un azil. Ce s-a intamplat aproape imediat cu toti batranii aflati acolo este incredibil! Ce efect miraculos

Publicat: 20 ian. 2017, 14:44 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Intr-un azil de batrani din Arizona, managerii stabilimentului au decis sa-i scoata putin pe batrani din rutina zilnica si sa incerce ceva inedit. Desi majoritatea aveau varste ce depaseau bine 80 de ani si aveau nevoie permanenta de atentie si ingrijire, totusi au avut parte de o surpriza.

Le-au fost aduse pisicute pe care sa le ingrijeasca. Pui de pisica, atat de mici incat aveau nevoie sa fie hraniti cu biberonul si tinuti in brate pentru ca nu puteau merge foarte mult. Ceea ce s-a intamplat a fost cu adevarat peste asteptari.

Imediat atmosfera a devenit una foarte vesela, batranii au inceput sa simta ca au un nou scop in viata si si-au concentrat toata atentia pe pisicute. Zambetele de pe fetele batranelor in timp ce mangaiau sau hraneau pisicutele fac cat 1.000 de cuvinte. Batranii vor avea grija de animalute de acum inainte iar asta cu siguranta le va imbunatati si sanatatea lor.

Publicat: 20 ian. 2017, 14:44 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă