Irinel Columbeanu, umilit la azil! Prin ce a putut să treacă omul de afaceri: ”A fost bătaie de joc!”

Publicat: 03 nov. 2023, 09:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Irinel Columbeanu trăiește vremuri grele! După ce și-a pierdut toată averea, omul de afacaeri a ajuns să trăiască la azil. Mai mult decât atât, a ajuns la mila oamenilor cu inima mare. Doar că există și persoane rele, care vor să-l umilească pe fostul soț al Monicăi Gabor.

Momentan, pentru că nu-și permite să plătească nimic, toate cheltuielile sunt suportate de  costurile sunt suportate de Ion Cassian. Recent însă, Serghei Mizil şi proprietarul azilului din Ghermăneşti, au organizat o strângere de fonduri într-un un live pe YouTube prin care banii donaţi de urmăritori să ajungă la Irinel Columbeanu.

Doar că există oameni răi care l-au umilit pe Irinel Columbeanu. Aceștia au donat în contul fundației un euro, în bătaie de joc. Ion Cassian a blamat acest comportament având în vedere situația ingrată în care se află omul de afaceri. Uitat de toți, se pare că singura care îl vizitează este fosta iubită, Oana Cojocaru.

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel. Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății. Sunt și destui oameni de bine, care au donat fără să-și dea numele, dar nu vă pot spune câți bani s-au strâns. Dintre toate fostele lui iubite, doar ultima, Oana, este ajutorul lui, nu financiar, ci moral, ea este singura care îl vizitează la azil. A venit, asta e important, pentru el contează mult treaba asta”, a spus Ion Cassian.

Irinel Columbeanu, obicei bizar la azil

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai celebri oameni de afaceri din România. Se lăfăia în lux, dar acum a ajuns să trăiască într-un azil.

Acum, la azil, trebuie să respecte rutina. Chiar dacă are parte de liniște și îngrijire specializată. Omul de afaceri are, totuși, un obicei bizar în fiecare dimineață la care nu poate renunța. Patronul azilului, Ion Cassian, a dezvăluit tot în cadrul podcast-ului lui Serghei Mizil.

„Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici”, a dezvăluit Ion Cassian, urmat chiar de Irinel Columbeanu care a mărturisit că are acest obicei: „Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place”.

 

 

SURSA FOTO: Social Media & Arhivă CIAO

Publicat: 03 nov. 2023, 09:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă