Ce a spus Catinca Roman despre mama ei. Când va ieși din centrul pentru vârstnici

Publicat: 25 apr. 2021, 16:41 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mama Oanei și a Catincăi Roman se află internată într-un centru pentru vârstnici, pentru a primi cele mai bune îngrijiri, după ce a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Când va ieși Mioara Roman din centru?

Mioara Roman, mama Oanei și a Catincăi Roman, a avut câteva probleme de sănătate în ultima perioadă, fapt pentru care a și făcut o vizită medicului. Însă, după aceste probleme pe care le-a avut, Mioara Roman a fost internată într-un centrul pentru vârstnici care are toate facilitățile pentru ca ședera să-i fie bună. Catinca, fiica ei, a spus în emisiunea lui Cristi Brancu că le-a fost teamă de starea ei de sănătate, mai ales că suferă și de hipertensiune și diabet. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a răspuns la o întrebare venită din partea unui internaut: ”Când vine mama ta acasă?”. Oana Roman a spus: ”În principiu luni sau marți”, arată Cancan.

”Are și ea frici ca toată lumea mai ales sa suferă de diabet, hipertensiune. Starea aceasta de tensiune ne-a afectat pe toți, s-a resimțit și asupra ei. Faptul că a stat în casă a tras-o înapoi. (…) Nu a avut nicio reacție când i-am zis de centru, am dus să vadă, a cunoscut doctorii, asistentele, dar totul pentru a o pune în formă fizică, cel puțin. Mama a primit și prima doză de vaccin. Așteptam și rapelul”, a declarat Catinca Roman în emisiunea lui Cristi Brancu.

Mioara Roman, de urgență la spital în luna decembrie

La mijlocul lunii decembrie, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, iar Oana a chemat de urgență o ambulanță.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am.  Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a mai declarat Oana Roman.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 25 apr. 2021, 16:41 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă