Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Catinca a făcut dezvăluiri: ”Îi vor scoate…”

Publicat: 20 Jan. 2021, 11:54 Vedete
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Catinca a făcut dezvăluiri: ”Îi vor scoate…”

Catinca Roman, a făcut declarații despre starea de sănătate a mamei sale, care urmează să fie operată astăzi. Fiica cea mare a Mioarei Roman este liniștită pentru că intervenția nu este una complicată.

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate de câteva luni. Fosta soție a lui Petre Roman are mai multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson.

Mioara Roman se află în continuare în spital, iar astăzi urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Despre acest moment a vorbit și Catinca Roman care este liniștită pentru că este sigură că totul o să decurgă bine.

„Mama va fi operată miercuri, iar vineri doctorii îi vor da drumul din spital. Are piatră la bilă, însă din cauză că e foarte mare, îi vor scoate colecistul cu totul. Bine că nu a fost ceva mai grav”, a spus Catinca Roman.

Mioara Roman, de urgență la spital în luna decembrie

La mijlocul lunii decembrie, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, iar Oana a chemat de urgență o ambulanță.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei.

Deci prea multe vești nu am.  Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a mai declarat Oana Roman.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 20 Jan. 2021, 11:54 Vedete
Pe aceeași temă