Ce s-a întâmplat la locul de veci al Zinei Dumitrescu! Creatoarea de modă a fost incinerată în 2019

Publicat: 21 Feb. 2021, 12:36 Vedete

Zina Dumitrescu s-a stins din viață în anul 2019. Creatoarea de modă a murit în somn. Fiul acesteia a luat atunci decizia de a o incinera.

La aproape doi ani de la moartea creatoarei de modă Zina Dumitrescu, aceasta ar putea avea un monument funerar la locul de veci. Creatoarea de modă a murit în data de 28 martie 2019, la vârsta de 82 de ani, în azilul de bătrâni la care a locuit în ultimii ani din viață. Singurul fiu al creatoarei de modă a luat atunci decizia de a o incinera. Apropiați ai femeii au dezvăluit faptul că femeia își cumpărase un loc de veci la Bellu, în Capitală.

În curtea azilului din Ghermănești, acolo unde Zina Dumitrescu și-a petrecut o bună perioadă, a fost ridicată în curtea azilului o troiță care este îngrijită acum de angajații de acolo. Mereu aprind câte o candelă în memoria Zinei Dumitrescu, arată Wowbiz. Directorul azilului, Ion Cassian, și-ar dori ca troița să fie in incinta cimitirului Bellu, la locul de veci al creatoarei de modă. Dar pentru ca acest lucru să fie posibil, fiul ei ar trebui să își dea acordul pentru amplasarea troiței pe locul de veci.

Cum a murit Zina Dumitrescu

Conform Libertatea.ro, Zina Dumitrescu a murit in somn. Mama Modei a luat masa de pranz, cum obisnuia in fiecare zi, apoi s-a retras in camera ei. Urma sa se odihneasca la pranz.

Vestea este socanta pentru toata lumea, cu toate ca la inceputul anului a avut probleme de sanatate. Ultimii ani din viata i-a trait intr-un azi luxos din Ghermanesti. Era ingrijita bine de toata lumea, mai ales de patron care o rasfata cum putea.

Zina Dumitrescu si-a dorit sa moara

„Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali.

Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat, pentru Click!, Ioan Casian.

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 21 Feb. 2021, 12:36 Vedete
Pe aceeași temă