Asta e varsta ideala la care femeile pot ramane insarcinate! De ce e considerat un moment bun pentru viitoarele mamici

Publicat: 04 Jun. 2018, 18:39 Parenting

S-a aflat varsta ideala la care femeile pot ramane insarcinate!

Asta e varsta ideala la care femeile pot ramane insarcinate

Motivele pentru care specialistii considera 32,5 ani ca fiind varsta ideala la care femeile pot ramane insarcinate sunt destul de numeroase. La aceasta varsta se presupune ca o femeie e mult mai matura.

Chiar daca acest lucru nu inseamna ca mamele tinere nu pot fi la fel de mature, la aceasta varsta o femeie e mult mai constienta de riscurile pe care le implica o sarcina. Ea va incerca sa aiba mai multa grija de propria persoana si se gandeste in mod eficient cum sa creasca viitorul bebelus.

Si factorul financiar e unul deosebit de important in viata unei viitoare mamici. Cele care raman insarcinate si dupa varsta de 35 de ani au mai multa experienta academica si profesionala, ceea ce se traduce si printr-un venit mult mai stabil. Astfel, viitorii parinti pot acorda mai mult timp si atentie micutilor.

Odata cu inaintarea in varsta, femeile ajung sa se cunoasca si inteleaga mult mai bine fata de cum o faceau la 20 de ani. Acestea pot fi mult mai realiste si au o stabilitate emotionala mult mai buna, si isi pot educa copiii intr-un mod mult mai bun daca au un ambient psihologic sanatos.

« Pagina anterioară

Publicat: 04 Jun. 2018, 18:39 Parenting
Tags:
Pe aceeași temă