Artistul UDDI a devenit tătic! Ce nume special i-a pus bebelușului

Publicat: 06 ian. 2021, 13:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este primul artist din România care a devenit oficial tătic pe anul 2021. Artistul UDDI a postat pe rețelele de socializare și prima fotografie cu micuțul căruia i-a pus un nume special.

Cântărețul UDDI este primul artist din România care a devenit oficial tătic pe anul 2021. Dragoș Udilă este tare mândru și fericit că a devenit părinte. Pe rețelele de socializare, artistul a și postat prima imagine cu micuțul care a primit numele de Solomon. Discret de fel, mai ales cu viața personală, nu se cunoaște cine este persoana din viața artistului care i-a furat inima și care l-a făcut tătic. În trecut, chiar mărturisea că își dorește copii.

„Sunt multe lucruri care m-ar face să zâmbesc … dar în special, sunt copiii. Îmi doresc mulți copii, pentru că eu cred că sunt un om pe cale de dispariție. Nu o să mai întâlnești nici oameni și nici artiști ca mine, de-asta spun că sunt pe cale de dispariție. Nu există modestie, dar cultul personalității este dezvoltat uneori prea mult și prea prost, așa că trebuie să ai curaj să fii diferit. E vorba de atitudine și de ceea ce ai de oferit. Cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un copil este să îi dai viață, iar după asta … să îi oferi un frate sau o soră”, declara artistul pentru Info Music.

Cântărețul s-a despărțit la finalul anului 2019 de Mara Roșioru

Relația de patru ani a artistului cu Mara Roșioru s-a terminat la finalul lui 2019, chiar înainte de sărbători. Uddi s-a despărțit de iubita lui pe care a iubit-o extrem de mult. Povestea lor de dragoste s-a încheiat, iar cântărețul a cerut scuze public pentru toate greșelile pe care le-a făcut. Se pare că cei doi aveau foarte multe certuri în ultima perioadă, iar scandalurile lor erau deranjante pentru vecinii din bloc. Uddi și Mara Roșioru se certau extrem de tare și își aruncau cuvinte grele.

„Am trecut prin momente foarte grele cu familia și cu fosta iubită, pe care am iubit-o enorm, nu am știut cum să reacționez și am acționat greșit și la suparare. Îmi cer scuze în primul rând față de fosta iubită și de toți cei pe care i-am supărat! Rog înțelegere! Vă mulțumesc!”, a scris Uddi pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook Uddi

Publicat: 06 ian. 2021, 13:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă