Artista Roxana Blagu este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă! În trecut a pierdut două sarcini

Publicat: 19 Feb. 2020, 14:36 Vedete

Artista Roxana Blagu este însărcinată! Fericire mare în familia cântăreței Roxanei Blagu. Artista va deveni mămică din nou. Anunțul a fost făcut în direct, la televizor.

Artista Roxana Blagu este însărcinată. Anunțul a fost făcut în emisiunea lui Cătălin Măruță, ”La Măruță”. Roxana este fostă membră a trupei Trident.

Puțini știu că în urmă cu trei ani, cea mai frumoasă perioadă din viața ei a început. Fosta membră a trupei Trident s-a căsătorit cu bărbatul viselor ei, cu Andrei Badiu. Vedeta a pierdut două sarcini până acum, dar, din fericire, în prezent este gravidă în cinci luni. Ea și Andrei Badiu vor avea un băiețel. Cei doi mai au câte o fetiță fiecare din relații anterioare, scrie Libertatea pentru femei.

Artista Roxana Blagu este însărcinată. Cât de mult s-a îngrășat în timpul sarcinii

Roxana Blagu este norocoasă, căci fosta membră a trupei Trident s-a îngrășat doar cinci kilograme. Artista a povestit cum s-a simțit când a aflat că va fi mamă din nou.

”Doar prietenii foarte apropiați au știut. Îmi doream foarte mult să devin mamă și până la urmă dorințele se împlinesc. E băiat! Înainte să aflu sexul, prietenele mele au făcut foarte multe teste. Ne tot gândim la un nume dar ni se pare destul de dificil. Pentru că amândoi avem fetițe, aveam deja câteva nume pregătite, dar la băieței e mai greu. Vrem să fie un nume nu atât de comun, este destul de greu”, a povestit ea.

”De ziua lui Andrei nu știam ce cadou să îi fac și am făcut o petrecere surpriză unde am invitat toți prietenii lui. În dimineața aceea l-am întrebat ce și-ar dori și el mi-a răspuns că i-ar plăcea să rămân însărcinată. Uite că i s-a îndeplinit dorința. Sarcina decurge foarte bine, primele trei luni au fost cu grețuri, cu amețeli, dar acum nici nu simt că sunt însărcinată, am o stare foarte bună permanentă. Până acum am luat 5 kilograme”, a continuat Roxana.

Roxana Blagu este fericită că a rămas gravidă. Ei și partenerului său le este greu, deocamdată, să aleagă un nume: ”O să fie o experienţă nouă pentru noi! Noi suntem obişnuiţi cu fetițe. De data asta cred că o să fiu mult mai relaxată. E al doilea copil, e mai diferit. Ne-am dorit mult acest copil, dar nu am vrut să grăbim lucrurile în vreun fel. Am rămas însărcinata în mod natural, deşi am pierdut două sarcini. A venit această minune în viaţa noastră, iar Andrei mereu îmi spunea că mie băiat îmi trebuie şi iată că aşa s-a întâmplat. Sunt însărcinată în 5 luni şi abia aşteptăm să îl cunoaştem”, a declarat Roxana Blagu.

Publicat: 19 Feb. 2020, 14:36 Vedete
Pe aceeași temă