Aproape că n-o recunoști! Cum a apărut Inna îmbrăcată prin București. Artista adoptă un stil nonconformist chiar și pe o vreme ploioasă

Publicat: 10 Jun. 2021, 21:46 Vedete

Frumos a evoluat Inna. Tare încântați să o vedem cum reușește să-și păstreze aerul de star internațional și atunci când o „arde” civil pe străzile României.

Ținută la matcă de lipsa activității profesionale determinată de pandemie, Inna încearcă să-și organizeze timpul pe plaiurile mioritice. O situație în care foarte rar o vedeam pe artistă acum doi ani, când umplea stadioane la concertele pe care le susținea peste hotare.

În ultima vreme, paparazzi CIAO.RO o întâlnesc din ce în ce mai des prin București. O plăcere, de altfel, și o sursă inepuizabilă de imagini numai bune de imortalizat. Zilele trecute au surprins-o pe divă într-unul dintre parcurile bucureștene. Ușor abătută și cu ochii veșnic în telefon, Inna păstrează totuși aerul de divă de peste hotare.

Inna e o divă și-n „țoale” de scandal

Deși obișnuiți să o vedem la patru ace, de data aceasta artista a uimit prin ținuta de ploaie pe care a ales s-o poarte. Îmbrăcată în negru, într-un vagabond style, Inna ne prezintă o pereche de pantaloni oversized, un pulover în același context, și o pereche de cizme „For Riding” care fac poftă oricui este împătimit de fashion.

Ne place și apreciem, așa cum spuneam și la început, felul în care artista a evoluat.

Ne-o amintim acum mulți ani când bătea la ușile succesului, perioadă în care orice puteai spune de artistă, mai puțin că este o femeie cu stil. Pe atunci, undeva în anul 2008, Alessandra (numele ei de scenă de la început) era o tinerică care adora să-și completeze părul negru cu haine albe de duduiță care nu văzuse care sunt ultimele tendințe în modă. Privește cu atenție imaginile din prima ei apariție la tv și spune-ne dacă ți-ai fi închipuit vreodată că această domnișoară modestă avea să devină peste ani diva care umple stadioane doar cu un anunț de concert.

 

Publicat: 10 Jun. 2021, 21:46 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă