Antrenorii Vocea României, luptă strânsă pentru Anastasia Budeșteanu: „Grația interpretării tale nu trebuie întreținută nici cu bani, nici cu piese, ci cu mentorat”

Publicat: 30 sept. 2022, 20:45 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva

Antrenorii de la Vocea României luptă strânsă pentru Anastasia Budeșteanu!

Antrenorii de la Vocea României luptă strânsă pentru Anastasia Budeșteanu! Concurenta are 20 ani și a venit la Vocea României unde a creat nebunie printre antrenori.

Antrenorii de la Vocea României, luptă strânsă pentru Anastasia Budeșteanu

„Vreau să te am în echipa mea, mor aici, pe loc, dar acum cred că o să fie o luptă crâncenă pentru că toată lumea te vrea, o să scoatem armele din pod. Sunt momentele alea în care până și argumentele pe care le-aș putea aduce pe masă dispar pentru că încă strălucește, în încăpere, interpretarea ta”, i-a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes i-a propus să-i scrie o piesă, în timp ce Theo Rose i-a zis: „Mie mi-ar plăcea să-ți dau 3K euro.” Tudor Chirilă, însă, i-a explicat Anastasiei că nu are nevoie de astfel de argumente, ci de un antrenor care să o ducă cât mai departe în competiție: „Grația interpretării tale nu trebuie întreținută nici cu bani, nici cu piese, ci cu mentorat. Trebuie să-ți alegi un antrenor care să te conducă în acest concurs.”

„Voi alege în această seară ceva ce nu-mi stă în fire”

 Argumentul lui Denis a fost, însă, cel mai neașteptat: „Dragii mei, această luptă a fost inegală de la bun început. Noi am mai lucrat împreună cu Anastasia, n-am știut că o să fie în concursul ăsta.”

„Voi alege în această seară ceva ce nu-mi stă în fire. Voi merge mai departe cu… Denis, a spus aceasta în final.

Sursa Foto: PR Pro TV

Publicat: 30 sept. 2022, 20:45 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva
Pe aceeași temă