Ionuț Panait de la Vocea României, poveste tristă: „Am fost blamat, judecat…”

Publicat: 22 oct. 2022, 10:47 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ionuț Panait, un tânăr care a performat la Vocea României, a povestit cât de greu i-a fost în anii de adolescență.

Ionuț Panait, un tânăr care a performat la Vocea României, a povestit cât de greu i-a fost în anii de adolescență, atunci când oamenii din jurul lui nu-l înțelegeau.

„Mă împingeau, mă loveau și se luau de mine”

„Încerc de mulți ani să arăt că merit un loc mai sus. Cred că cel mai mare susținător al meu este tatăl meu. A avut o înțelegere pe care, poate, unii dintre părinți nu o au față de copiii lor atunci când sunt, să zic, mai „speciali” – este vorba de orientarea mea sexuală – nu am nimic de ascuns în privința asta, am învățat să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt. Am fost blamat, judecat, colegii de la școală mă făceau să mă simt inconfortabil cu ceea ce eram eu de fapt. Mă împingeau, mă loveau și se luau de mine fără un motiv anume sau făceau anumite glume care mă deranjau.

Ionuț Panait, pe scena Vocea României: „Cea mai mare frică am avut-o înspre tata pentru că el l-am văzut mai mult rece”

Părinții mă vedeau afectat, dar nu le spuneam de ce aveam parte la școală. Îmi era frică că nu or să mă accepte, cea mai mare frică am avut-o înspre tata pentru că el l-am văzut mai mult rece. Când i-am spus tatălui meu despre orientarea mea sexuală a fost ca o ușurare, am simțit că am luat o piatră de pe inimă, am simțit că a stat, acolo, lângă mine și a ascultat cuvânt cu cuvânt ce am avut de spus, l-am simțit aproape, mi-a spus că orice ar fi el va fi acolo pentru mine și a devenit cel mai bun prieten.

Simt că vorbim mult mai deschis despre absolut orice și îi mulțumesc pentru chestia asta. Mi-a spus să nu mă opresc niciodată din a-mi urma visurile. Sfătuiesc persoanele care se află într-o poveste asemănătoare cu a mea să fie puternice și încrezătoare, pentru că nu ele au o problemă, sunt perfecte așa cum sunt”.

Ce reacție a avut Tudor Chirilă, după ce l-a auzit pe Ionuț Panait pe scena Vocea României?

La momentul său s-au întors și Irina Rimes, și Tudor Chirilă. La finalul momentului său de pe scenă, Tudor a spus: „Mă gândeam și, totuși, țara asta poate că are speranță, cu generațiile astea noi!”. Tânărul a ales, însă, să meargă mai departe alături de Irina Rimes.

Foto: PR Pro TV

 

Publicat: 22 oct. 2022, 10:47 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă