A plecat de la Vocea României fără regret! Nimeni nu se aştepta la o asemenea decizie

Publicat: 17 oct. 2023, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Juriul de la Vocea României a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului. Singurul care şi-a păstrat locul pe scaunul de antrenor este Smiley. Acesta face parte din show încă din primul sezon. Recent, au ieşit la iveală detalii neştiute despre unul dintre foştii săi colegi de emisiune. A plecat din show-ul de talente fără niciun regret.

Pe parcursul anilor, din juriul Vocea României au mai făcut parte Marius Moga, Loredana Groza, Adi Despot și Andra. Horia Brenciu a revenit în acest an în emisiune, dar a mai fost antrenor în 4 sezoane.

A plecat de la Vocea României fără regret

A plecat de la Vocea României fără regret!

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, a avut rolul de jurat anul trecut. A fost plăcut de public, dar cu toate acestea, a decis să se retragă după numai un sezon. Cântăreţul a fost înlocuit de Horia Brenciu care anul acesta împarte scaunul de antrenor cu Theo Rose.

Mulți s-au întrebat de ce a renunțat Denis Roabeș la show-ul de televiziune, cu atât mai mult cu cât postura de jurat i s-a potrivit de minune. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, cântăreţul a explicat situaţia, într-un interviu pentru cancan.ro.

”Cred că a fost o decizie luată înainte cu mult de a face public acest anunț. Am decis că, cel puțin în anii următori, să pun accentul pe muzică. La Vocea României a fost o experiență foarte faină, foarte vastă, dar mi-a furat foarte mult din timp. Și mi-am dat seama că trebuie să prioritizez fie una, fie cealaltă chestie. Așa că am decis să pun pe primul loc muzica. Pentru că totuși asta fac, pentru asta am venit aici, pentru asta sunt aici!”, a mărturisit cântărețul, pentru sursa menționată.

Irina Rimes a plâns la Vocea României din cauza lui Tudor Chirilă

În cadrul unui interviu, Irina Rimes a vorbit despre momentul în care Tudor Chirilă a făcut-o să plângă. Artista a recunoscut că scena a fost extrem de tensionată, iar cuvintele pe care le-au folosit nu au fost deloc potrivite.

„Tudor era așa și în afara filmărilor. Poate uneori mai punem niște gaz, adică ducem un pic la extremă. Și el m-a făcut să plâng. Nu am avut o discuție parte în parte. Am avut o discuție de față cu toată lumea. Am folosit cuvinte care nu trebuiau folosite, de față cu producția.

Ne-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară, nu cred că a plâns, dar era enervat și el. Apoi ne-am dus în platou. Pe urmă, ne-am cerut scuze. Dar la Vocea României, după cinci minute trebuie să uiți tot”, a declarat Irina Rimes, în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 17 oct. 2023, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă