Magda Suciu de la Vocea României: „Am vrut să pun capăt acestei suferințe pe care o aveam. M-ați crede dacă…”

Publicat: 22 oct. 2022, 10:58 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Magda Suciu de la Vocea României a trăit o dramă. Muzica a ajutat-o.

Magda Suciu, tânăra de 17 ani care a deschis în această seară show-ul Vocea României a povestit că muzica a fost pentru ea un refugiu, după toate momentele grele prin care a trecut până la o vârstă fragedă.

Magda Suciu de la Vocea României: „În momentul în care tata a decedat m-am simțit de parcă am fost dată de pământ. Dacă înainte își băteau joc de mine că am un tată cu dizabilități, acum își băteau joc că n-am tată”

„De mică am încercat să mă deconectez de la realitatea pe care o trăiam, să mă izolez, chiar, în propria lume. De la 10 ani am început să scriu chiar propriile poezi într-un caiet – asta a fost modalitatea mea de a îmi transpune emoțiile pe o foaie de hârtie, în loc să le țin în mine. Când era mică, aveam vreo trei ani, tata a suferit un AVC și a rămas paralizat pe partea dreaptă. În momentul în care tata a decedat m-am simțit de parcă am fost dată de pământ. Dacă înainte își băteau joc de mine că am un tată cu dizabilități, acum își băteau joc că n-am tată”, a povestit Magda.

„Atunci a suferit o depresie. A încercat chiar să se sinucidă”

Mama ei spune că fata a trecut prin foarte multe momente dificile: „Înainte cu un an să moară soțul meu, am avut eu un accident rutier, din care am rămas imobilizată la pat o lună jumate. Magda s-a speriat foarte tare când s-a văzut cu tata bolnav, eu pe un pat. Cred că atunci a suferit o depresie. A încercat chiar să se sinucidă.”

Magda Suciu: „Vocea României, pentru mine, înseamnă mai mult decât vocea mea”

Magda și-a dat seama că muzica a salvat-o, așa că, pentru ea, concursul Vocea României înseamnă foarte mult: „Am vrut să pun capăt acestei suferințe pe care o aveam. M-ați crede dacă v-aș spune că muzica m-a ajutat? Pot să spun că a fost pansamentul rănilor pe care le-am avut de mică și visul meu a fost să ajut oamenii ca mine care simt că locul lor nu este aici. Vocea României, pentru mine, înseamnă mai mult decât vocea mea”.

Tânăra i-a impresionat pe antrenori, iar Smiley a spus: „Foarte interesantă voce ai, neobișnuită, unică în concurs anul ăsta”, însă a ales să meargă mai departe în echipa Irinei Rimes.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 22 oct. 2022, 10:58 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă