O femeie de 53 de ani i-a lăsat mască pe antrenorii de la Vocea României! „Mă vând aici în fața dumneavoastră, cu atâta nesimțire”

Publicat: 23 sept. 2022, 21:40 Autor: Camelia Vedete

O femeie de 53 de ani i-a lăsat mască pe antrenorii de la Vocea României! Pe scena de la Vocea României, o femeie de 53 de ani a făcut spectacol! Liliana Radu a povestit că muzica este viața ei și, până acum, nu a avut curajul să meargă la un astfel de concurs.

„Pentru mine muzica e tot. Acolo îmi vindec sufletul”, a spus aceasta, înainte să urce pe scenă. A venit însoțită de o prietenă care a povestit că a trecut prin momente grele în viață: „De cel puțin 2 ani încerc să o conving să participe la acest concurs. Eu m-am apropiat mai mult de ea în momentul în care a avut o problemă personală legată de căsnicia ei, a trăit cu impresia că toată lumea se va prăbuși și că viața ei nu mai are un sens. Pentru că ea nu a reușit niciodată să aibă un vis împlinit – acela de a fi mamă, ea a făcut din muzică copilul ei”. 

O femeie de 53 de ani i-a lăsat mască pe antrenorii de la Vocea României!

 Antrenorii au fost vrăjiți de interpretarea ei, iar Tudor Chirilă a spus: „Vocea doamnei spune o poveste, eu nu cred că are nevoie decât de un povestitor în cazul de față, nu de un antrenor de voce. Iar la partea asta cu povestitul eu zic că mă calific destul de bine. Mă vând singur aici în fața dumneavoastră, cu atâta nesimțire, dar eu asta cred despre mine. Nu aveți unde să mergeți, e evident pierdută lupta pentru colegii mei.” 

„Mă vând aici în fața dumneavoastră, cu atâta nesimțire”

 Celui mai nou antrenor, Denis, interpretarea Lilianei i-a trezit amintiri: „Vocea ei în sine e o poveste, eu am primit doar plăcere pură, a fost atât de bun momentul ei. Pe timpuri, am lucrat și ca ospătar și exista acolo, pe raftul de sus, la bar cel mai scump whisky pe care nu mi l-am putut permite decât de curând. Ei bine, am avut senzația că am luat fără voie acel whisky și l-am savurat în bucătăria mea, de la Chișinău, cu cel mai bun prieten – aveți o voce incredibilă și m-ați făcut să mă simt EU”. 

 Toate scaunele au fost întoarse, însă concurenta a ales să meargă mai departe în echipa lui Tudor Chirilă. Emoțiile au copleșit-o în backstage, acolo unde Pavel Bartoș a încurajat-o: „Ăsta e un moment pe care-l meriți din plin, bucură-te de el. Nu avem multe momente de asemena avengură în viață – ăsta este unul! Meriți să fii fericită!”. 

Publicat: 23 sept. 2022, 21:40 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă