Fostă concurentă la Vocea României face acuzaţii dure: „Absolut totul este regizat” + Incredibil ce a spus despre unul dintre juraţi

Publicat: 26 oct. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

O fostă concurentă de la Vocea României a lansat acuzaţii dure la adresa producătorilor emisiunii. Mai mult, se pare că nici despre juraţi tânăra nu a avut cuvinte de laudă. Pe reţelele de socializare, Xenia a decis să îşi spună povestea. 

De când a apărut în România, formatul de la ProTV s-a numărat printre cele mai urmărite emisiuni de divertisment. Publicul urmăreşte cu interes fiecare ediţie, însă una dintre tinerele care a participat la show explică faptul că situaţia nu este deloc aşa cum este prezentată pe micile ecrane.

Juraţii de la Vocea României

Xenia Costinar a vorbit despre experienţa de la Vocea României

Xenia Costinar a povestestit într-un videoclip devenit viral pe reţelele de socializare ce i s-a întâmplat după ce a mers la audiţii. Tânăra a lansat mai multe acuzaţii, ba chiar a declarat că show-ul este aranjat.

„Vreau să vă povestesc despre experiența mea la Vocea României și să știți adevărul. Vreau să fac publică această reacție pentru că nu mi s-a părut corect ce s-a întâmplat. Absolut totul este regizat. Totul începe de acum 5 ani de zile când primesc un telefon de la Vocea României și ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Iar eu i-am refuzat frumos, spunându-le că nu am timp. Eu la rândul meu antrenez, predau canto și nu am timp să vin la concurs(..)

Au continuat să mă sune în fiecare an, timp de 5 ani să vin să particip la Vocea României, că ei mă văd super departe, că am șansa să câștig acest concurs. Și i-am refuzat, până anul acesta.(..)”, a spus Xenia Costinar pe TikTok.

Xenia a rămas cu un gust amar după participarea la Vocea României

„Bun, am acceptat, mă duc la București și mi-au spus să pregătesc cinci piese. Le-am spus: nu aș vrea cinci piese, dacă tot m-ați chemat aș vrea să vin cu o singură piesă pe care mi-am pregătit-o (…). 

Și mi-au spus: „OK, dar mai pune câteva piese așa, să fie cinci”.(..) Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: „Hai să cânți altceva”, oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea. Am început să cânt și au zis: „Da, asta rămâne, asta o să cânți tu, muzică clasică pentru că ești mai specială. Vei întoarce câteva scaune și vei trece în etapa următoare (…)”, mărturisește Xenia Costinar.

Ce a spus tânăra despre Irina Rimes

Iniţial producătorii i-ar fi promis că juraţii se vor întoarce când o vor auzi pe scenă, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. De asemenea, și comentariile primite de la antrenorii Vocea României au surprins-o complet, dar de departe intervenția Irinei Rimes i s-a părut cea mai deplasată.

„Într-un final vine și rândul meu. Urc pe scenă, încep și cânt piesa, nimeni, nimic. La sfârșit se întorc toți jurații. Smiley spune în felul următor: „Este peste priceperea mea genul acesta de muzică. Nu am studiile necesare și nu știu să antrenez astfel de voci”.

Chirilă mi-a spus: „Astfel de muzică nu trece mai departe și nu se pretează pentru un astfel de concurs”.

Și să vedeți ce spune Irina Rimes: „Se vede ca ai avut emoții, nu ți-a ieșit acel tremolo în voce”. La care eu am rămas șocată și am zis: vibrato! Adică, am corectat-o. Toată lumea a început să râdă de ea, era șocată. Gândiți-vă că această parte s-a tăiat, nu s-a dat la televizor să se facă de ras marea Irina Rimes. Ca să vă gândiți la ce nivel este juriul și cine îmi dă mie indicații.”, a mai spus aceasta.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 oct. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×