Tudor Chirilă, cucerit de o concurentă la Vocea României: „Aș vrea să iau provocarea aceasta și să o transform într-o declarație”

Publicat: 08 oct. 2022, 13:35 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Tudor Chirilă, cucerit de o concurentă la Vocea României. Veronica Liberati, o italiancă care a cântat piesa „Bună seara, iubito!”, i-a lăsat mască pe antrenorii de la Vocea României.

Veronica Liberati, de la Vocea României, a fost la Cerbul de aur, în 2019, iar acum a învățat o piesă în română, pentru prima data, în speranța că așa va câștiga admirația celor care o vor asculta.

„Voi încerca să cânt respectând muzica voastră tradițională. Îmi place să când în limba voastră, încerc să o învăț, pentru a vă arăta cât de mult îmi pasă să mă apropii de voi”, spune ea.

Tudor Chirilă, cucerit de o concurentă la Vocea României

Tudor Chirilă și-a dorit-o foarte tare în echipa sa, însă i-a explicat de ce el nu crede că ea va putea ajunge în finală:

„Chiar cred că a fost o interpretare minunată, dar încerc să lupt împotriva acestui naționalism fals. Un concurent italian nu ar ajunge niciodată la votul publicului din finală pentru că, într-un fel, e un premiu, sunt mulți bani, și poate că oamenii de acasă spun: Hai să dăm banii aceștia, prin voturile noastre, unui român>>, însă ceea ce este important aici e cea mai bună voce.

Veronica Liberati i-a ales pe Smiley și Theo Rose

Aș vrea să iau provocarea aceasta și să o transform într-o declarație, că în lumea în care trăim acum, putem fi mândri de țara noastră prin diferite lucruri, dar fie ca cea mai bună voce să câștige! De aceea mi-ar plăcea ca această provocare să fie a mea deoarece cred că ai o voce incredibilă. Pot face lucruri minunate împreună cu tine și chiar aș fi foarte mândru și, în același timp, recunoscător să te am în echipa mea.”

Veronica a ales, în final, să continue drumul la Vocea României în echipa lui Smiley și Theo Rose.

Publicat: 08 oct. 2022, 13:35 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă