Anna Lesko a vorbit despre despărțirea de tatăl fiului său: „N-am crezut niciodată în mariaj”

Publicat: 08 Aug. 2020, 15:46 Vedete

Anna Lesko a fost întotdeauna rezervată în ceea ce privește declarațiile despre viața ei personală. După ce a acceptat însă postul de jurat al emisiunii „Falsez pentru tine” de la PRO TV, a oferit mai multe declarații despre viața ei.

Anna Lesko este mama unui băiețel adorabil, pe nume Adam. Din nefericire, căsnicia cu tatăl copilului nu a funcționat, iar acum focoasa blondină este din nou singură.

În cadrul unui interviu pentru libertatea.ro vedeta a recunoscut că nu a crezut vreodată în instituția căsătoriei: „N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă”.

Anna Lesko a mai povestit și faptul că nu se simte ținută pe loc de trecut, ci din contră, este optimistă cu privire la viitor: „Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă”.

Anna Lesko are un nou iubit! Cine este omul care a făcut-o să iubească din nou

Anna Lesko și-a refăcut viața amoroasă la doar trei luni de la despărțirea de tatăl copilului ei. Potrivit informațiilor Cancan.ro, noul iubit al artiseti face parte din lumea bună, dar i-a interzis să facă publică relația sau vreo imagine cu ei împreună.

La trei luni de când s-a despărțit de DJ Vinnie, Anna Lesko iubește din nou! Bărbatul care o face fericită pe excentrica artistă este cunoscut în lumea afacerilor și nu are nicio legătură cu showbizul românesc, potrivit Antena Stars.

Deși sunt la începutul poveștii de iubire, există o regulă destul de importantă pentru misteriorul iubit al cântăreței! Acesta i-a interzis vedetei să publice poze cu ei împreună sau să își asume relația, conform sursei amintită anterior. Motivul: afaceristul ține foarte mult la viața lui privată și nu își dorește să fie urmat de o armată de paparazzii și jurnaliști atunci când iese din casă.

Publicat: 08 Aug. 2020, 15:46 Vedete
Pe aceeași temă