Andreea Berecleanu, mesaj emotionant pentru mama ei: ”Un moment doar al nostru”

Publicat: 24 Dec. 2018, 12:18 Vedete

In prag de Craciun, vedeta stirilor de la Antena 1 s-a oprit un moment pentru a isi aduce aminte de mama ei, Virginia Berecleanu.

Andreea Berecleanu, mesaj emotionant pentru mama ei de Craciun. Cu toate ca o vede cat se poate de des, ii duce dorul de sarbatori. Asa ca a decis sa publice o imagine cu mama ei si un mesaj emotionant pentru ea. Vedeta tv isi iubeste enorm familia si sufera daca nu poate fi alaturi de ea.

Andreea Berecleanu, mesaj emotionant pentru mama

„Ne pregatim de Crăciun, nu uităm de taina bucuriei Nașterii Domnului, chiar dacă alergăm pe ultima sută cu gandul la cei dragi, la o bucată de cozonac pe masă, la un vin rosu, la miros de brad, la colinde. Eu voi avea în această perioada casa plina de copii, de familie, de prieteni.

Si printre picături, mese puse, dorinta de a fi o gazdă bună, mi-am găsit un ragaz sa imortalizez o secvența de viață cu mama. Un moment doar al nostru si în acele câteva secunde, totul s-a oprit în jur. Sunt sigură că mă înțelegeți! Să aveti parte de aceste trăiri mereu! Crăciun fericit! ❤??„, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Dec. 2018, 12:18 Vedete
Pe aceeași temă