Andreea Berecleanu, mesaj emotionant pentru mama ei: ”Un moment doar al nostru”

Publicat: 24 dec. 2018, 12:18 Autor: D. C. Vedete

In prag de Craciun, vedeta stirilor de la Antena 1 s-a oprit un moment pentru a isi aduce aminte de mama ei, Virginia Berecleanu.

Andreea Berecleanu, mesaj emotionant pentru mama ei de Craciun. Cu toate ca o vede cat se poate de des, ii duce dorul de sarbatori. Asa ca a decis sa publice o imagine cu mama ei si un mesaj emotionant pentru ea. Vedeta tv isi iubeste enorm familia si sufera daca nu poate fi alaturi de ea.

Andreea Berecleanu, mesaj emotionant pentru mama

„Ne pregatim de Crăciun, nu uităm de taina bucuriei Nașterii Domnului, chiar dacă alergăm pe ultima sută cu gandul la cei dragi, la o bucată de cozonac pe masă, la un vin rosu, la miros de brad, la colinde. Eu voi avea în această perioada casa plina de copii, de familie, de prieteni.

Si printre picături, mese puse, dorinta de a fi o gazdă bună, mi-am găsit un ragaz sa imortalizez o secvența de viață cu mama. Un moment doar al nostru si în acele câteva secunde, totul s-a oprit în jur. Sunt sigură că mă înțelegeți! Să aveti parte de aceste trăiri mereu! Crăciun fericit! ❤??„, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Andreea Berecleanu are doua joburi

Andreea Berecleanu, mesaj emotionant pentru mama eiCu toate ca lumea o iubeste si o urmareste in mediul online, nu toata lumea stie ca Andreea Berecleanu are doua joburi. Pe langa meseria de prezentatoare tv a stirilor de la Antena 1, vedeta mai are un job. Timpul ei liber este mai limitat, dar nu se gandeste sa renunte la televiziune.

Iubeste mult ceea ce face si sustine ca nu s-a gandit niciodata sa plece din televiziune. Poate doar varsta sa fie cea care sa o determine sa renunte la pupitrul stirilor.

Andreea Berecleanu, mesaj emotionant pentru mama ei„Dincolo de TV, eu sunt un om de comunicare, restul zilei îl dedic acestei activități, sub toate formele ei. Apoi, site-ului Estetica Premium, partea de comunicare a clinicilor medicale, dar și a altor clienți. Este un alt job full time.

Eu am implinit 25 de ani de cariera in jurnalism si televiziune, sotul meu tot 25, de chirurgie estetica. Este o coincidenta frumoasa, pe langa dragostea care ne tine impreuna. Un interviu oferit voua, cu drag, despre viata, asa cum este ea”, a spus Andreea Berecleanu pentru VIVA!.Andreea Berecleanu, mesaj emotionant pentru mama ei

Publicat: 24 dec. 2018, 12:18 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă